Alman otelciliğinin en büyük sıkıntısı eleman bulmak

Alman otelciliğinin en büyük sıkıntısı eleman bulmak

ABONE OL
09:51 - 21/01/2022 09:51
Alman otelciliğinin en büyük sıkıntısı eleman bulmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Alman otelciliğinin en büyük sıkıntısı eleman bulmak. Sektörde takriben 400 bin eleman aranıyor.

Bu gerçekler ışığında gelecek yıldan itibaren Fair Job Hotels Derneği Almanya’nın en iyi 101 oteli ile işbirliği yapacak.

Ortak Eylemler

Fair Job Hotels, “Almanya’nın en iyi 101 oteli” ile birlikte düzenli bir değişim ve ortak kampanyalar planlıyor.

Mart 2022’nin sonunda Hamburg’da yapılması planlanan “Geleceğin Ağırlama Günleri” etkinliğinde genç yetenekler “Yılın Yeni Nesil Otelcisi” adı altında otel sektörü ile buluşacaklar. Ayrıca, katılımcı otel işletmelerine yönelik, işverenleri ve genç profesyonelleri bir araya getiren ve otel işletmeleri arasında ağ oluşturan atölyeler ve diğer düzenli etkinlikler düzenlenecek.

Başkan Aisenbrey’e göre Fair Job Hotels ve “Almanya’nın En İyi 101 Oteli” bu konsepti takip ettiği için işbirliği anlam kazanıyor ve başarıyı artırıyor. Bu da sektörü bir araya getiriyor ve olumsuz imajından kurtarıyor.

Sadece birlikte ilerleme kaydedebiliriz

Fair Job Hotels ve “Almanya’daki en iyi 101 otel” sıralamasında yer alan tesisler, otel endüstrisindeki şirketler ve çalışanlar ile daha yakın ve verimli bşr şekilde birlikte çalışmaya karar verdi. Fair Job Hotels derneğinin 1. Başkanı ve kurucu üyesi Alexander Aisenbrey, “Bir vizyon üzerinde birlikte çalışıyoruz ve bu amaç için stratejik bir ortaklığa giriyoruz, Fair Job Hotels derneğinde bizler için kampanya arkadaşlarına sahip olmak ve yenilerini kazanmak önem arz etmektedir” dedi.

Aisenbrey, ”Sadece birlikte ilerleme kaydedebiliriz, Almanya’daki en iyi 101 otel ile derneğin artık – Fair Job Hotels gibi – sektörde tanınan ve iyi bağlantıları olan bir ortağı var. Bu, onları ortak amaç ve değerlere ikna etmek ve katılmaya teşvik etmek için diğer otellere erişim sağlayacaktır,“ diye konuştu.

“Almanya’nın en iyi 101 oteli” ile Fair Job Hotels, özellikle Almanya’daki lüks oteller alanında faaliyet alanını ve itibarını genişletiyor. Resim: © Fair Job Hotels

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.