Akdeniz’de Şiddetli Deprem

Akdeniz’de Şiddetli Deprem

ABONE OL
12:06 - 19/10/2021 12:06
Akdeniz’de Şiddetli Deprem
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Akdeniz’de sabah saat 8:32’de 6,1 büyüklüğünde bir deprem meyadan geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem yerin 28,4 km altında yaşandı. Depremin büyüklüğünü Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD, 6 olarak açıkladı.

Şiddetli sarsıntı Antalya başta olmak üzere Denizli, Aydın ve Muğla’da da hissedildi. Deprem bölgedeki Yunan adalarında da hissedildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yaptığı açıklamada şu ana kadar bölgede deprem kaynaklı can ve mal kaybı yaşanmadığını söyledi.

Yunanistan’dan gelen bilgilerde de çevre adalarda deprem kaynaklı olarak ilk belirlemelere göre herrhangi bir can yada mal kaybı yaşanmadığı vurgulandı. Yunanistan Jeolojik Araştırmalar Merkezi de depremin büyüklüğünü 6,1 derinliğini de. 58 km olarak açıkladı.

Depremin Mısır, Libya, Kıbrıs, Lübnan ve İsrail’de de hissedildiği ifade ediliyor.

VOA tarafından geçilen Akdeniz’de Şiddetli Deprem haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Akdeniz’de Şiddetli Deprem haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Akdeniz’de Şiddetli Deprem haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.