1

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sağ-popülist parti AfD göçmen kökenliler sınır dışı etmeyi içeren Master Plan’ını ile Almanya gündemine bomba gibi düştü. AfD yetkilileri, partiye maddi destek veren zengin iş adamları ve ünlü sağcıların gizli toplantısına ise kamu yararına habercilik yapan Correctiv gazetecileri gizlice sızdı. Correctiv’den Jean Peters ekibin nasıl gizli toplantıya sızdığını anlattı. Partinin yasaklanması konusunda tartışmaların sürdüğü Almanya’da bu araştırmacı gazetecilik örneği belki de partinin geleceğinin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak. En azından Başbakan Olaf Scholz bu konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Jean ile röportajımız çok spontane gelişti. Bu nedenle seste yaşanan sorunlardan dolayı üzgünüm. Sanırım son dakika röportajları Kılıçdaroğlu röportajını hatırlayanlar bilir, benim kariyerim boyunca markam olacak 😀

Nalan Sipar tarafından geçilen AfD'nin gizli sınır dışı planı “Master Plan” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. AfD'nin gizli sınır dışı planı “Master Plan” haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.