AfD ve Aşırı Sağ örgütlerden korkunç ırkçı deport planı

AfD ve Aşırı Sağ örgütlerden korkunç ırkçı deport planı

ABONE OL
18:44 - 11/01/2024 18:44
AfD ve Aşırı Sağ örgütlerden korkunç ırkçı deport planı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeşiller Bavyera Eyalet Milletvekili Cemal Bozoğlu AfD ve Aşırı Sağ örgütlerden korkunç ırkçı deport planı hakkında bir basın açıklaması yaparak, ‘ Bu olay Almanya’nın nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun bariz göstergesidir’ dedi.

Yeşiller Bavyera Eyalet Milletvekili Cemal Bozoğlu`nun açıklaması şöyle:

‘Gönüllü araştırmacı gazetecilerden oluşan Correctiv grubu, Greenpeace’inde desteği ile tarihi önemde gizli bir toplantıyı ifşa etti. Kendilerini önce kutluyor ve teşekkür ediyordum.

Elimizde sermaye çevrelerinden faşizan siyasal örgütlenmelere para aktığı bilgisi vardı. CDU/CSU nun içinde bir kesimin radikal sağcılarla omuz ilişkisi olduğunu biliyorduk.

Faşist örgütlenmelerin AfD ile bağlarının olduğunu tek tek olaylarda görebiliyorduk. İşte gazetecilerin ortaya çıkardığı bu toplantı bu ilişkileri hem suçüstü yaptı, hem de olayın korkunç boyutlarını önümüze serdi.

AfD, sermaye çevreleri, Werteunion olarak bilinen CDU/CSU içi çalısma grubu, İdentitäre Bewegung isimli faşist hareketinin Avusturya başkanı bir otelde, (ırksal anlamda) Alman olmayanların nasıl deporte edileceğinin planlarını yaparken suçüstü yakalandılar.

Seçtikleri mekan ise oldukça sembolikti. Toplandıkları otele sekiz kilometre mesafede, 1942 yılında yine NSDAP’nin yöneticileri biraraya gelerek gizli bir toplantı ile yahudi soykırımının planlarını yapmışlardı. Ne ilginçtirki bu toplantıda yahudilerin yok edilmesi yanında, Afrika’daki Madagaskar adasına göndererilmeleride opsiyonlardan birisiydi.

Kasım 2023 de yapılan toplantıda ise çifte vatandaş olanların alman vatandaşlığının iptal edilmesi ve diğer sahip oldukları ülke vatandaşlığının geçerli olmasından dolayı bu ülkeye geri gönderilmesi önerilirken, sadece alman vatandaşlığı olan göçmenlerin ise bir Afrika ülkesine gönderilmesi düşüncesi aktarılmış. Sırasıyla önce ilticacıları, sonra oturum izni problemli olan yabancıları, sonra başka ülke vatandaşı olanları, ardından çifte vatandaşları ve alman vatandaşı olupta göçmen kökeni olanları ve göçmenlere olumlu bakan Almanlar’ıda kapsıyan korkunç deport planların ortaya çıkması, Almanya’nın nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun bariz göstergesi.’

Araştırmayı tüm detaylarıyla  buradan okuyabilirsiniz.

 

Geheimplan gegen Deutschland

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.