ADD Berlin’de 29 Ekim Buluşması

ADD Berlin’de 29 Ekim Buluşması

ABONE OL
18:36 - 07/11/2023 18:36
ADD Berlin’de 29 Ekim Buluşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin-Brandenburg Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD Berlin) Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle, üyelerin    ve gençlerin yoğun ilgisiyle büyük bir coşkusuyla ‘29 Ekim Buluşması’ düzenledi.

Açılış konuşmasını yapan ve etkinlikte gitar da çalan Başkan Olcay Başeğmez, “Küçük bir çatı altında toplanmış olabiliriz ama gönüllerimizle yaptıklarımız işin ne kadar büyük olduğunu geniş kapsamlı katılımınızla anladık. Tüm kuşaklar, Atatürk’ün öğretilerini yaşatma ve paylaşma konusundaki kararlılıklarıyla bir araya geldik ve bu özel günü birlikte kutluyoruz.” dedi.

Başeğmez daha sonra konuşmasına; “Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye, birçok olumsuzluğa ve zorluğa rağmen büyük bir dönüşüm geçirdi. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı, Türk milletinin bu mücadele ve başarı dolu yolculuğunu kutlama ve Atatürk’ün ilkelerini yaşatma fırsatıdır. Atatürkçü Düşünce Derneği, bu değerli mirası koruma ve gelecek nesillere aktarma görevini üstlenmiş bir topluluğun öncüsüdür. Atatürk’ün aydınlanma ve modernleşme fikirlerini sürdürerek, gençlerin Türk tarihine ve kültürüne olan bağlılığını pekiştirmekte önemli bir rol oynamaktadır. Berlin’deki bu özel etkinlik, bir arada olmanın ve birlikte kutlamanın gücünü vurguluyor. Gençler, Atatürk’ün mirasını sahiplenerek, gelecekte de aydınlık yarınlara ilerlemek için birlikte çalışmaya devam edecekler. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin bu önemli görevdeki kararlılığı, Türk milletinin geleceğine umut veriyor. Bu özel günde, etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde devam etti.

29 Ekim etkinliğinde Ali Erdoğmuş’ta bir konuşma yaparak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemini anlatan bir konuşma yaptı.

ha-ber.com/Hüseyin İşlek

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.