ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı

ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı

ABONE OL
10:45 - 14/04/2021 10:45
ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’nin Tennessee eyaletinin Knoxville kentindeki bir lisede silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir polis memuruysa yaralandı.

Olay, Knoxville’in doğusundaki Austin-East Lisesi’nde yaşandı.

Knoxville bölgesi okul müdürü Bob Thomas, Twitter’dan paylaştığı mesajda, okul binasının emniyete alındığını ve olayla ilgisi bulunmayan öğrencilerin de ailelerine teslim edildiğini belirtti.

Bob Thomas bir başka mesajında da yetkililerin “trajik durumla ilgili bilgi topladığını” yazdı.

Polis halkı bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı.

Yetkililer saldırganın gözaltına alınıp alınmadığına ilişkin bir açıklama yapmadı; ancak Knoxville News-Sentinel kanalının olayla bağlantılı olarak bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

ABD’nin çeşitli eyaletlerinde Mart ayı ortasından bu yana dört silahlı saldırı düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Teksas’ta bir ahşap dolap üretim atölyesinde bir kişi ateş açmış, bir kişi hayatını kaybetmiş, altı kişi de yaralanmıştı.

ABD’de geçtiğimiz haftalarda Atlanta’da masaj salonuna düzenlenen silahlı saldırıda sekiz kişi, Coloroda’da bir süper markette düzenlenen saldırıda 10 kişi, California’da bir emlak ofisinde düzenlenen saldırıda da 4 kişi hayatını kaybetmişti.

ABD Başkanı Joe Biden geçtiğimiz hafta bireysel silahlanma ve silah kontrolü konusunda bir dizi başkanlık kararnamesi imzalamıştı.

VOA tarafından geçilen ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’nin Tennessee Eyaletindeki Lisede Silahlı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.