ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı

ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı

ABONE OL
23:32 - 25/05/2024 23:32
ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Amerikalı rap şarkıcısı Nicki Minaj, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Schiphol Havalimanı’dan gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi hafif uyuşturucu madde bulundurmak olarak açıklandı.

Nicki Minaj kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada da gözaltı işlemini doğruladı. Minaj X’te yaptığı paylaşımda polisin kendisine ait tüm bavullarda arama yapma istediğini belirtti ve “Şimdi esrar bulduklarını ve başka yetkililerin diğer hazır ruloları tartmak için buraya gelmesi gerektiğini söylediler” dedi.

Hollanda polisi tarafından yapılan açıklamada da Nicki Minaj’ın üzerinde bulunan esrarın Hollanda dışına çıkarılmasının yasak olduğunu bu sebeple arama ve gözaltı işlemi yapıldığını belirtti.

Yetkililer Minaj’ın Londra’da vereceği konser öncesinde havalimanındaki gözaltı işleminin halen devam ettiğini açıkladı.

VOA tarafından geçilen ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’li şarkıcı Nicki Minaj Amsterdam’da havalimanında gözaltına alındı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.