ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor

ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor

ABONE OL
22:03 - 09/03/2024 22:03
ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’de 10 Mart Pazar günü itibariyle yaz saati uygulamasına geçiliyor. Uygulama kapsamında Pazar günü sabaha karşı saat 02’de saatler bir saat ileri alınacak.

ABD genelinde saatler Pazar gecesi bir saat ileri alınarak yaz saati uygulamasına geçiliyor. Pazar gecesi sabah karşı saat 02’de saatler bir saat ileri alınacak ve saat 03 olacak.

Söz konusu yaz saati uygulaması, 3 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. ABD’de başkanlık seçiminin yapılacağı 5 Kasım tarihinden iki gün önce saatler 1 bir saat geri alınmış olacak.

Mevcut durumda ABD ve Türkiye arasında 8 saat olan saat farkı Pazar günü itibariyle 7 saate inecek. Türkiye’nin daim olarak yaz saati uygulamasında bulunması nedeniyle iki ülke arasındaki saat farkı kış aylarında 8 saate çıkıyor. Mevcut durumda Türkiye, ABD’den 8 saat önde seyrediyor yani Türkiye’de gece saat 12 olduğunda ABD’de henüz akşamüzeri saat 4 oluyor.

VOA tarafından geçilen ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’de Pazar günü yaz saati uygulaması başlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.