ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi 

ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi 

ABONE OL
13:27 - 10/05/2021 13:27
ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’nin Virginia eyaletinde bir kişi İslam merkezinde bir güvenlik görevlisini bıçaklamaya çalışmakla suçlandı.

Fairfax İlçesi emniyetinden yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü öğleden sonra polis memurları Dar Al-Hijrah İslam Merkezi’nde bıçaklı bir kişi olduğu yönünde ihbarın gelmesinin ardından harekete geçti.

Başkent Washington’a komşu Virginia eyaletinin Falls Church semtinde yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Lincoln’un bir güvenlik görevlisini bıçaklamaya çalıştığı ve daha sonra da bıçağı birkaç kişiye doğrulttuğu belirtildi.

Olayda yaralananların olmadığı kaydedildi. Jonathan Lincoln, saldırı ve düzeni bozma suçlarıyla karşı karşıya.

Amerika-İslami İlişkiler Konseyi olayın ardından yazılı açıklama yaparak, başkent Washington bölgesindeki camilere Ramazan Bayramı etkinlikleri sırasında güvenlik önlemlerinin arttırılması çağrısında bulundu.

VOA tarafından geçilen ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’de Camide Bıçaklı Saldırı Girişimi  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.