ABD otellerinden seçim günü örnek davranış

ABD otellerinden seçim günü örnek davranış

ABONE OL
11:15 - 06/11/2020 11:15
ABD otellerinden seçim günü örnek davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’deki oteller yaratıcı bir hamle seçim günü için konaklama paketleri ve ekstra hizmetler sundular.

Detroit’teki Shinola Hotel, konukları oy vermeye teşvik etmek için bayraklarla süslenmiş “Oy Verdim” ilan panosu lobinin vitrinine astılar.

Çekişmeli bir 2020 başkanlık seçiminin tam ortasında, oteller sadece konaklama değil, temalı, adaylara özel renkli kokteyller gibi bir dizi etkinlik de sunmaya devam ediyorlar.

Pandemi boyunca misafirlere kapalı kalan Washington D.C.’deki Omni Shoreham Hotel, 27 Ekim’den / seçimler bitinceye kadar erken oy verme noktası olarak kapılarını seçmenlere açtı.

Seçmenleri sosyal açıdan birbirinden uzak tutmak için, her altı metrede bir, otelin dışından başlayarak balo salonundaki kayıt alanına kadar işaretlenmiş etiketler yerleştirildi.

Kansas City, Missouri’deki Crossroads Hotel’i oy kullandığını kanıtlayanlara 3 Kasım’da sadece bir gecelik “Crossroads Otel Paketi” sundu.

Oteller halkı oy kullanmaya teşvik etti

Amerikadaki sayısız otel seçim günü konuklara değişik ikramlarda bulunarak pastalar, sakızlar, ağrı kesiciler ve rengarenk temalı kokteyller sundular.

Detroit’teki Shinola Hotel’i ‘oy ver’ bayrakları ile süslendi, çatıya pankartlar asıldı ve lobide oy vermek için kayıt bilgileri hazır bulunduruldu.

Misafirlerin anketlere kaydolmak, bilgi almak ve ihtiyaç duydukları kaynaklara ulaşmak için her türlü hazırlık yapıldı. (Tourexpi)

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Tourexpi Özel: ABD otellerinden seçim günü örnek davranış haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Tourexpi Özel: ABD otellerinden seçim günü örnek davranış haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Tourexpi Özel: ABD otellerinden seçim günü örnek davranış haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.