ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti

ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti

ABONE OL
15:30 - 23/11/2023 15:30
ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD ve Kanada’yı birbirine bağlayan köprünün New York eyaleti tarafında bir araç infilak etti. Federal Soruşturma Bürosu (FBI) olayı soruşturuyor. New York Valisi Kathy Hochul bölgeye gitti. Vali Hochul yaptığı açıklamada, olayda bir terör saldırısı izine rastlanmadığını ifade etti.

Vali Hochul konuya ilişkin açıklamasında, aracın New York eyaletinde yaşayan birine ait olduğunun ve yakındaki bir kumarhaneden çıkmış olma ihtimalinin değerlendirildiğini söyledi.

New York Valisi kazada araçta bulunan iki kişinin hayatını kaybettiğini bir güvenlik görevlisinin de yaralandığını açıkladı.

Aracın içerisinde kaza yapan ve hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

Yetkililer aracın köprü üzerindeki kontrol noktasına doğru aşırı yüksek bir hızda seyrettiğini yandaki koruma bariyerine çarptıktan sonra havalanıp infilak ettiğini belirtiyorlar.

Güvenli kamerası görüntülerinde de aracın süratle bariyerlere çarpıp havalandığı görülüyor.

Olayın ilk anında bazı medya kuruluşları adını açıklamadıkları kaynaklara dayandırarak olayın terör eylemi olabileceğini öne sürmüşlerdi.

Olayın ardından köprünün halen kapalı olduğu ancak ABD ve Kanada arasındaki diğer karayolu geçiş noktalarının yeniden ulaşıma açıldığı duyuruldu.

VOA tarafından geçilen ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD-Kanada sınırındaki köprüde bir araç bariyerlere çarpıp infilak etti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.