Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani’nin Azerbaycan ziyaretinde iki ülke arasında “Pasaport Hamillerine Vize Muafiyetine İlişkin Anlaşma” imzalandı.
Al Sani, temaslarda bulunmak için geldiği Azerbaycan’da Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov’la görüştü.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, bakanlar, ikili iş birliği gündeminin yanı sıra bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bakanlar, ekonomi, ticaret, karşılıklı yatırım, alternatif enerji, ulaşım, turizm ve diğer alanlarda iki ülke arasındaki iş birliğinin genişletilmesi ve mevcut potansiyelin kullanılması konularını ele aldı.
Görüşme sonrasında Bayramov ve Al Sani, “Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Pasaport Hamillerine Vize Muafiyetine İlişkin Anlaşma”ya imza attı. (AA)
ALMANYA
30 gün önceALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026
1 Rusya, Dağlık Karabağ’daki barış gücü askerlerini çekmeye başladı
2 Gazze’de ateşkes için görüşmeler sona erdi, taraflar birbirini suçluyor
3 Türkiye reddetse de Hamas’ın siyasi bürosunun Türkiye’ye taşınması mümkün mü?
4 Hamas yeni takasta üç İsrailli rehineyi, İsrail ise Filistinli tutukluları serbest bıraktı
5 İran Husilere Kızıldeniz’deki gemi saldırılarında destek sağlıyor