30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

ABONE OL
10:28 - 30/08/2021 10:28
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, etkinlikler düzenleniyor.

İstanbul’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Anıtı’na sırasıyla İstanbul Valiliği, 1. Ordu Komutanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin çelenkleri bırakıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, milletvekilleri ve siyasi partilerin temsilcileri ile diğer ilgililerin katıldığı törende daha sonra, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, o gün kurtuluş mücadelesi için savaşan ve zaferi kazanan milletin yeni çağda başka zaferler kazanması gerektiğini ifade etti.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Bağımsızlık Benim Karakterimdir Diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kendi Ufak Çıkarları Uğruna Bu Vatana Hainlik Edenler Anlayamazlar. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

    Yanıtla
    +0
    -0