0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Malatya’da Deprem, Türkiye’nin Avrupa Savunma Girişimine Katılımı ve Putin’in ABD Başkanlık Tercihi.

Malatya, bugün saat 06.54’te 4,1 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. AFAD’ın verilerine göre, Akçadağ merkezli sarsıntı 8,9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem haberleri ve detayları, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün internet sitesinden takip edilebilir.

Türkiye, Rusya’nın Ukrayna işgali sonrası Almanya’nın öncülüğünde başlatılan Avrupa Gökyüzü Kalkanı girişimine katılıyor. Bu hareket, Avrupa ülkelerinin birlikte savunma sistemleri satın almasını ve ortak tatbikat yapmasını amaçlıyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika’daki başkanlık seçimleriyle ilgili olarak Joe Biden’ı, Donald Trump’a göre daha “deneyimli” ve “öngörülebilir” bulduğunu belirterek, Biden’ın zaferini tercih ettiğini ifade etti. Putin’in bu açıklamasına Trump, “Putin benim hayranım değil” diyerek yanıt verdi.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen 16 Şubat 2024 Haber Özetleri haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 16 Şubat 2024 Haber Özetleri haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.