Yerkel 6000 Euro net maaşla göreve başladı

Yerkel 6000 Euro net maaşla göreve başladı

ABONE OL
18:51 - 04/03/2022 18:51
Yerkel 6000 Euro net maaşla göreve başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Soma’da madenci tekmeleyen dönemin başbakanı Erdoğan’ın özel kalem müdürü yardımcısı Yusuf Yerkel, Frankfurt Başkonsolosluğunda 6000 Euro net maaşla Ticaret Ataşesi olarak göreve başladı.

Soma’da madenci tekmeleyen dönemin başbakanı Erdoğan’ın özel kalem müdürü yardımcısı Yusuf Yerkel, Frankfurt Başkonsolosluğunda 6000 Euro net maaşla Ticaret Ataşesi olarak göreve başladı. Türkiye’de 13 Mayıs 2014 günü yaşanan ve 301 insanın yaşamını yitirdiği Soma maden faciasının ardından, eylem yapan madenci Erdal Kocabıyık’ı yerdeyken tekmeleyen Yerkel ile ilgili haberler tüm Alman medyasında da yer alırken, Alman basınında kendisini “Tekmeci” olarak lanse edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan gibi Kartal İmam Hatip mezunu olan Yusuf Yerkel’in atanmasına Almanya’daki sendikalar, çeşitli Türk dernekleri, siyasi partiler, Demokratik İşçi Dernekleri Federasyonu (DİDF) ve iş insanları örgütleri büyük tepki göstermişti.

Tepkilerin devam ettiği ve özellikle iş insanları örgütlerinin Ticaret ve Sanayi Odaları ile görüşüp Yerkel’le çalışılmamasını istediği öğrenildi.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen Soma’da yerde yatan madenciyi tekmelemişti | Yerkel 6000 Euro net maaşla göreve başladı Haber Avrupa haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Soma’da yerde yatan madenciyi tekmelemişti | Yerkel 6000 Euro net maaşla göreve başladı Haber Avrupa haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.