Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor

Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor

ABONE OL
23:49 - 21/10/2020 23:49
Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hotel Steigenberger Frankfurter Hof sizi çok özel bir mutfak deneyimine davet ediyor.

Le Petit Chef isimli boyu küçük marifet ve hünerleri büyük küçük ustanın mükemmel gastronomik sunumları sofistike 3D görüntüleri sayesinde doğrudan tabağınıza yansıtıyor.

Gastronominin yeni süper yıldızı “Le Petit Chef” sadece 58 mm boyunda ancak hünerleri çok büyük!

16 Ekim 2020’den itibaren, dünyanın en küçük şefi Hotel Steigenberger Frankfurter Hof’ta konuklara etkileyici yemek pişirme becerilerini göstermeye başlıyor.

Belçikalı geliştirici stüdyo şirketi Skullmapping 3D teknolojisinin yardımıyla yarattığı ‘Le Petit Chef‘ konuklarla birlikte iki saatlik gastronomik bir dünya turuna çıkıyor.

Hotel Steigenberger Frankfurter Hof‘ta göz alıcı aksesuarlar ve ambiyansa uygun mükemmel ortam eşliğinde gerçekleşen ‘Fine Dining’ sunumunda 5 çeşit klasik menüye ek olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz vegan-vejetaryen seçenekler ile farklı özel bir deneyim sunuyor .

Safranlı ve kök sebzeli ‘Fransız bouillabaisse à la Frankfurter Hof’, pırasa ve trüflü maydanoz kökü püresi, kereviz keki üzerinde kızarmış US Beef Eye Round ‘ın üstüne porto şarabı soslu sır dolu sebzelere kadar lezzetli bir Fine Dining’i unutulmaz kılan lezzetler 16 Ekim’de Frankfurt’ta tad avcılarını bekliyor.

31 Aralık’a kadar her Pazartesi ve Perşembe 19.00’da ve Cuma’dan Pazar’a 17.30 ve 20.30 arası gerçekleşecek olan bu ziyafetin klasik versiyonu, 5‘Li eğlenceli menü kişi başı 119 Euro, vegan-vejetaryen alternatifi ise 89 Avroya sunuluyor.

İçecekler fiyata dahil değil.

Küçük konuklar için Hotel Steigenberger Frankfurter Hof ayrıca 69 Euro’ya bir meşrubat dahil olduğu özel bir çocuk menüsü sunuyor

Video linki

Resim: Steigenberger Hotels & Resorts

TOUREXPI tarafından geçilen Videolu: Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Videolu: Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Videolu: Yeni tarz gastronomide servis tabakları ekrana dönüşüyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.