WTM Londra 2021: Katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek

WTM Londra 2021: Katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek

ABONE OL
14:19 - 02/11/2021 14:19
WTM Londra 2021: Katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Yüz yüze görüşmelere olan hasret, uzun zamandır beklenen buluşmalar ve inanılmaz stant tasarımların süslediği fuar alanında yaşanan heyecan ve uğultu ile WTM LONDON nihayet geri döndü.

WTM’de bu yıl yine dünyadaki destinasyonların çoğu zaman eki heyecan ile daha varlıklı turistleri ülkelerine çekmek için markalarını yeniden konumlandırıyorlar.

Londra güneşli ancak hava sadece 10 derece

Dün açılışı yapılan WTM ‘e 2019’a katılan ülkelerin sadece üçte biri katıldı

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, sosyal medyada yaptığı açıklamada “WTM ‘i hiç bu kadar sakin görmemiştik ama günün sonunda baktığımızda randevularımızın tamamı geldi ve çok net söyleyebilirim ki her zamankinden çok daha fazla iş odaklı bir ilk gün geçirdik, görüntü 2022 için gayet pozitif” diye yazdı

İspanyol turizm sektörü, fuara katılan en büyük delegasyonu oluşturdu. İspanya Sanayi Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto’dan yanında,farklı bölgelerin turizm bakanları ve destinasyonların üst düzey yetkililerin WTM’de hazır bulundu.

Cunta de Andalucía başkanı, İngiliz pazarını mümkün olan en kısa sürede yeniden kazanmanın önemini vurguladı. «Endülüs’ün tamamında turizmin yeniden canlanması için hayati önem taşımaktadır. Pandemi öncesi durumu tamamen düzeltmek için çalışıyoruz ve algılar çok olumlu, çok iyi bir yönde ilerliyoruz, bu yüzden tahminlerde oldukça iyimser olabiliriz,” dedi.

Costa del Sol standında moraller çok yüksek. Bölgenin turizmcileri bir güç birliği oluşturmuşlar ve “pazarı geri kazanmak için hiçbir aracı, kaynağı veya çabayı boşa harcamayacağız.“

İngiltere ana dış pazarımız!”

İngiltere ana dış pazarımız ve bu yıl için tarihimizin en yüksek yatırımı olan 600.000 Euro’luk tanıtım yapacağız Kendi yapımları olan “Suntalgia’ videosu ile 50 milyon kişiye ulaşmak istiyorlar.

Londra’daki İspanyol Turizm Ofisi direktörü Manuel Butler, İngiliz acenteleri birliği olan ABTA’nın son toplantısında, “Tur operatörleri Akdeniz’deki birbirine rakip destinasyonların büyüme rakamlarıyla ile ilgili operatörler arasında iyimserlik hissettiğini söyledi

ABTA başkanı Mark Tanzer’de olumlu açıklamalarda bulundu : Tanzer, “Mevcut trend devam ederse ve yeni kısıtlamalar uygulanmazsa, 2022’de pandemi öncesi anlara çok benzer bir durumda olacağız.” dedi. Resim: © WTTM

TOUREXPI tarafından geçilen WTM Londra 2021: katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek, moraller çok iyi… haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. WTM Londra 2021: katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek, moraller çok iyi… haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan WTM Londra 2021: katılımcı sayısı düşük, beklentiler yüksek, moraller çok iyi… haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.