Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek

Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek

ABONE OL
16:00 - 23/02/2021 16:00
Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Herkesin home office olsun, hareketsizlik olsun, can sıkıntısı olsun bin bir şekilde korona pandemisinden çektiğini bilen ABD başkenti Vaşington´un turizm ofisi Destination DC, kapanmanın etkilerinden kurtulmak için herkesi 2 Mart 2021 gününde düzenlenecek bir „dans partisine“ katılmak üzere davet ediyor.

Yurtdışından katilan seyahat acentası çalışanları ve diğer turizm uzmanları bir saat boyunca Vaşington´un ünlü DJ Neekola´nın derleyeceği ritimlere ve profesyonel bir fitnes uzmanın da katılımı ile eğlenebilecek.

Destination DC tarafından düzelenen ücretsiz katılımlı dans partisi 2 Mart 2021 günü Almanya saati 14 ile 15 arasında yer alacak. Katilmak isteyenler şu link ile kaydını yapabilir: https://cvent.me/gR3eqN.

Çekiliş de var!

Yurtdışından katılanlar katılarak bir çekilişe de dahil olabilecek. Bunun için sadece dans partisi sırasında bir selfie veya kısa bir videoyu çekip bunu en geç 8 Mart tarihine kadar [email protected] göndermeleri gerek. Çekilişe katılanların „ilginç bir sürpriz paketi“ kazanma şansları olacak.

Resim: © Destination DC

 

TOUREXPI tarafından geçilen Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Washington DC destinasyonu seyahat acentası çalışanlarına moral verecek haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.