Ünlülerin fotoğrafçısı Kaan Deniz

Ünlülerin fotoğrafçısı Kaan Deniz

ABONE OL
19:57 - 06/06/2022 19:57
Ünlülerin fotoğrafçısı Kaan Deniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Deniz, kendisine Ara Güler’i örnek almış. Kaan Deniz, en son Roma’da Mustafa Sandal ile eşi Melis Sandal’ın nikah fotoğraflarını çekti.

Ünlülerin fotoğrafçısı Nürnbergli Kaan Deniz, en son Mustafa Sandal ile eşi Melis (Sütşurup) Sandal’ın Roma’da çektiği nikah fotoğrafları ile gündeme geldi. Kann Deniz, kendisine Ara Güler’i örnek aldığını söylüyor.  1990 yılında Almanya’ da doğan ve Kayserili işçi ailesinin ilk çocuğu olan Kaan Deniz, çok küçük yaşta objelere ve nesnelere farklı açıdan bakıp ve onları gördüğünü ve “baktığını görebilmek fotoğraf çekiminde en önemli kriter” olduğunu söylüyor.

FARKINDALIĞI OLAN FOTOĞRAFÇI

Kendisini, “farkındalığı olan Fotoğrafçı” olarak tanımlıyor, çünkü herkes fotoğraf çeker, zira anı yaşatmak çok önemli diyor ve ekliyor.

“iyi bir fotoğrafçının yalnızca fotoğraf çekmeyi bilmesi yetmez. İyi bir fotoğrafçı resim sanatından müziğe kadar ilgisinin olması, dünya olaylarını takip etmesi, global bakış açısının olması şarttır” .

MUSTAFA SANDAL İLE NÜRNBERG’DE TANIŞTI

Kaan Deniz, enternasyonal çapta olarak bilinen bir sanatçı. İbiza, Romanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Yunanistan ve en önemlisi Ana vatanı Türkiye’de birçok ünlü isimlerin konser ve özel fotoğraflarını çekti.

Deniz’in çekim yelpazesinde Luciano, Shindy, Bushido, Tyga, Nicky Jam, Summer Cem ve tabii ki, Mustafa Sandal gibi isimler yer alıyor. Mustafa Sandal ile olan serüveni ise yaşadığı şehir Nürnberg’ te başlamış. 2019 yılında konserinde çekimlerini yapan Kaan Deniz, Sandal’ın nikahında tercihi olmuş. Samimi bir ortamda Roma’ da yapılan çekimlerin orada bitmeyeceğini de buradan duyurabiliriz.

ONLAR BENİM İÇİN DOST

Ünlülerin tercih ettiği Kaan Deniz’in farkını soracak olursak, “onlar benim icin birer dost” diye nitelendiriyor. “bana güvenleri, beni çekim esnasında bir dost gibi görmeleri, fotoğraflarımın doğal olmaları açısından çok önemli” diyor sanatçı.

Çok büyük hayranlık duyduğu Ara Güler’ ide anmadan geçemiyor ve satırlarına ekliyor.

“Yaşam size verilmiş boş bir filmdir. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın.     

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.