TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi!

TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi!

ABONE OL
10:30 - 03/11/2021 10:30
TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Kongrede konferanslar, paneller ve akademik oturumların yanı sıra üyeler arası tanışma, tedarikçiler ile görüşme fırsatı da elde edilecek. TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kongre Koordinatörü Hasan Eker kongreyle ilgili son durum hakkında bilgiler verdi.

TÜRSAB 19-21 Kasım tarihleri arasında Antalya’da önemli bir organizasyona imza atacak. Turizm sektörünün taşıyıcı gücü olan seyahat acentaları TÜRSAB 2021 Turizm Kongresinde bir araya gelecek.

19-21 Kasım’da Belek’te düzenlenecek

19-21 Kasım 2021 arasında Antalya Belek’teki Pine Beach Hotel’de gerçekleştirilecek kongrede konferanslar, paneller ve akademik oturumların yanı sıra üyeler arası tanışma, tedarikçiler ile görüşme fırsatı ve bölgelerin turizm potansiyelleri hakkında bilgi edinme imkanı da bulacak.

Eker: Kayıtlar hızlandı, başvuruyu son güne bırakanlar yer bulamayabilir

TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi ve Turizm Kongresi Koordinatörü Hasan Eker kongre kayıtlarının sürdüğünü belirtti. TÜRSAB üyelerinden her gün yeni rezervasyonlar geldiğini dile getiren Eker, kongreye konaklamalı katılımın 1000 kişi civarında olmasını beklediklerini ifade etti. TÜRSAB’ın Antalya’da 1400 üyesinin bulunduğunu belirten Eker, Antalya ve çevre illerdeki üyelerinin de kongreye yoğun günübirlik katılım sağlayacaklarını belirtti. Kongreye katılım için başvuru sürecinin 19 Kasım’a kadar süreceğini belirten Eker, ” Ancak bu tarihe kadar kongrenin düzenleneceği otelde yer kalmayabilir. Kongreye katılmak isteyen üyelerimizin ellerini çabuk tutmasında fayda var. Son güne kalanlar oda bulamayabilir” dedi.

Kongrede erken rezervasyon kampanyasını da başlatacağız

Hasan Eker kongrede erken rezervasyon kampanyasının da startını vereceklerini ifade etti. Tüketicilerin erken rezervasyonu bilincinin oluşturmasını hedeflediklerini belirten Eker, ” Kongrede erken rezervasyonun önemini, tüketiciye faydasını da konuşacağız. Genelde şöyle bir algı var: Neden tatil fiyatları yabancıya ucuz da yerliye pahalı?. Yurtdışında çok yaygın olan erken rezervasyon sisteminin Türkiye’de yaygınlaşmasıyla Türk tatilcilerde daha uygun tatil imkanına sahip olacak.” ifadelerini kullandı.

‘Bir iki saatlik yemek değil, kongre kamp gibi geçecek, geleneksel hale gelecek’

Turizm Kongresi Koordinatörü Hasan Eker kongrenin TÜRSAB üyeleri açısından büyük fırsatlar oluşturacağını söyledi. Eker, ” Kongre sayesinde üyelerimiz arasında iletişim ve etkileşim artacak. Karşılıklı bilgi alışverişi yapacağımız hem kendi aramızda hem de sektör duayenleriyle olabileceğimiz kamp gibi tek yer bu kongre olacak. Bir iki saat yemek değil burası iki günlük kamp. Kongre bu seneye özgü değil, geleneksel hale getireceğiz. Bu sayede mesleğimize de sahip çıkacağız. Kongrede katılımcıların birbiriyle tanışması içinde tanışma aktivitesi de organize edilecek” dedi.

Kongrede neler var?

Hasan Eker’in verdiği bilgiye göre kongrede turizm yatırımcıları, kamu yetkilileri ve birlik başkanlarının da konuşmacı olarak katılacağı oturumlar düzenlenecek. Türkiye turizminin büyük pazarlarından Hollanda, Rusya ve Almanya gibi ülkelerin seyahat acentaları birliklerinin başkanları ile oturumlar düzenlenecek. Havayolları ve acenta ilişkileri ile marka ve iletişim stratejileri gibi birçok alanda çalışmaların yanı sıra Türkiye’nin dört bir köşesindeki turizmciler için tanışma ve paylaşma etkinlikleri olacak. Türkiye’nin çok değerli akademisyenleri ve gazetecilerinin de katılımlarıyla eğitimlerin de olacağını belirten Eker “Kısacası birlik ve beraberlik içerisinde sektörümüzü hak ettiği noktaya dayanışma ile taşıyacağız.’” ifadelerini kullandı.

Turizm STK’larının Başkanları konaklama acenta ilişkilerini konuşacak

Kongre kapsamında 19 Kasım Cuma günü saat 15.00’te Konaklama-Acenta İlişkilerinin konuşulacağı panel düzenlenecek. “Denklemi Doğru Kurmak: Birlikte daha güçlüyüz” sloganıyla düzenlenecek panelin moderatörlüğünü Turizm Eski Bakanlarından Bahattin Yücel yapacak. Panelde TTYD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı Osman Ayık, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır ve POYD Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca görüşlerini aktaracak.

Bağlıkaya’nın moderatörlüğünde Avrupalı başkanlar dünya turizmini konuşacak

19 Kasım Cuma günü saat 18.00’de TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın moderatörlüğünde Avrupalı seyahat acentalarının başkanları ” 2022 yılı dünya ve Türkiye Turizmi: Rekabetin Yeni Kuralları” başlıklı oturumda bir araya gelecek. Panele Avrupa Seyahat Acentaları ve Tur Operatörler Birliği (ECTAA) Yönetim Kurulu Başkanı Pawel Nıewiadomski, Hollanda Seyahat Acenteler Birliği (ANVR) Yönetim Kurulu Başkanı Frank Oostdam, Almanya Seyahat Acenteler Birliği (DRV) Dış İlişkiler Başkanı Volker Adams ve Ukrayna Devlet Turizm Geliştirme Ajansı (DART) Başkan Yardımcısı Dara Voloshchuk katılacak.

Nasıl kayıt olabilirim?

TÜRSAB’ın düzenleyeceği Turizm Kongresiyle ilgili detaylı bilgi, kayıt işlemleri ve program için https://kongre.tursab.org.tr adresini ziyaret edebiliyor.

Kaynak: https://www.turizmajansi.com/haber/tursab-in-antalya-da-duzenleyecegi-turizm-kongresine-buyuk-ilgi-h48735

Resim: © Turizm Ajansı

TOUREXPI tarafından geçilen TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan TÜRSAB’ın Antalya’da düzenleyeceği Turizm Kongresine büyük ilgi! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.