Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor

Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor

ABONE OL
22:41 - 21/04/2021 22:41
Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Danimarka ve İngiltere’den Türkiye’ye uçuşlar, yolcuların negatif sonuçlu Corona testi belgesini göstermeleri koşuluyla yeniden başlıyor.

Türk Havayolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi konuyla ilgili açıklamayı Twitter üzerinden yaptı.

Ekşi, mesajında, “Otoritelerimizce alınan karara istinaden son 72 saatte yapılan PCR testi NEGATİF olmak kaydı ile İngiltere ve Danimarka’dan Türkiye’ye yolcu gelişine müsaade edilecektir” ifadelerini kullandı.

İngiltere ve Danimarka, Türkiye’nin Corona virüsünün yeni türünün yaygınlaşması nedeniyle uçuşları geçici olarak askıya aldığı ülkeler arasındaydı.

Corona virüsünün varyantının ilk olarak tespit edildiği ülkelerden olan İngiltere’de pandemi sürecinde virüs kaynaklı can kaybı 127 binin, toplam vaka sayısı ise 4 milyon 300 binin üzerinde. Yaklaşık 6 milyon nüfusu olan Danimarka’da ise tespit edilen vaka sayısı 244 bini geçerken, 2 bin 400’den fazla kişi virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

VOA tarafından geçilen Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Türkiye İngiltere ve Danimarka’dan Uçuşları Yeniden Başlatıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.