Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik

Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik

ABONE OL
10:34 - 23/06/2021 10:34
Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Şafak Salda tarafından geçilen Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Rüştü KAM

    “Türk İslam Cumhuriyeti’nde Müzik”
    başlığıyla yapılan haberi okudum ha-ber.com sitesinde. Bu haber algı oluşturmak için yapılan bir haberdir. Haber, ha-ber.com haber sitesine yakışmamış.
    Bu yorumu yapan kişi bir de “İslâm Cumhuriyeti’nin temelleri atılıyor” diye absürt bir yorum yapabiliyor. Tabi ki bu açıklamayı viski içerek çok saygılı(!) bir şekilde yapıyor. Okuyun ve kararı sizler verin. Her fırsatta toplumu germek için fırsat kollayan bu şahsı algı oluşturmak için yaptığı bu ve benzeri haberlerden dolayı da kınıyorum.

    Cumhurbaşkanı’nın yaptığı açıklamayı Kocaeli Denge haberden alıntılıyorum.

    MÜZİK YASAKLANDI MI?
    12’den Sonra Müzik Yasağı Var Mı? Müzik Yasaklandı Mı sorularına yanıt arayan vatandaşlar için hemen belirtelim ki 21 Haziran Pazartesi günü düzenlenen Kabine Toplantısının ardından yeni kararları açıklamak üzere ekran karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı müzik yasağına da değindi. 1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma yasaklarının tümüyle kaldırıldığını söyleyen Erdoğan, müzisyenlere ve mekanlara müjdeyi vererek, canlı müzik ile ilgili sınırlamanın 24.00’e çekildiğini söyledi. Bu nedenle vatandaşların uzun bir süredir açılmasını beklediği kafe ve barlarda yapılacak canlı müziğin saat 00.00’a kadar sürebileceği açıklandı. Kararların 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacağı vurgulandı.

    Yanıtla
    +0
    -0