*** Türk Birliği’nden yardım kampanyası

*** Türk Birliği’nden yardım kampanyası

ABONE OL
16:12 - 11/04/2009 16:12
*** Türk Birliği’nden yardım kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Türk Birliği’nden yardım kampanyası

Almanya’nın Oberhausen kentindeki Türk Birliği, İtalya’da meydana gelen depremde mağdur olanlar için yardım kampanyası başlattı

Oberhausen Türk Birliği Başkanı Metin Şenocak, konuya ilişkin açıklamasında, İtalya’daki deprem mağdurlarının yaralarını sarmak amacıyla başlatılan yardım kampanyası için Oberhausen kentinde yaşayan toplumun tüm katmanlarından yardım beklediklerini belirtti.

Şenocak, ”Türkiye’de meydana gelen 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde Türk halkının o depremde yaralarını sarmak için dünya milletleri yardım yaptılar. İtalya’daki depremde binlerce insan mağdur durumda kalmıştır. Bizim İtalyan dostlarımıza gönül ve insanlık borcumuz var” dedi.

Şenocak, kampanya duyurusunun internet üzerinden elektronik postayla toplam 550 dernek temsilcisi, Türk ve Alman kuruluşuna ulaştırıldığını ifade ederek, bağış yapmak isteyenlerin ”Sparkasse Oberhausen” bankasında açılan 142950 numaralı hesap numarasına para yatırabileceklerini, Almanların da yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın 30 Nisanda sona ereceğini kaydetti.


(A.A) Cevdet ALBAY 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.