Turizmin Kalbi – ATF22 Ses Getirdi

Turizmin Kalbi – ATF22 Ses Getirdi

ABONE OL
11:34 - 01/11/2022 11:34
Turizmin Kalbi – ATF22 Ses Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Turizm Fuarı-ATF22, 27-28 Ekim 2022’de, dördüncü kez başarıyla gerçekleşti. Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ve iki gün süren Antalya Turizm Fuarı, turizm profesyonellerinden çok büyük ilgi gördü.

20 bin metrekare alanda, 20 ülkeden yaklaşık 20 bin sektör profesyonelinin ağırlandığı ATF22, pazar çeşitliliği, üst seviyedeki katılımcı ve ziyaretçileri ile dikkat çekti. Panel programları, üniversiteli gençlerin ziyaretleri, katılımcıların renkli aktiviteleri ATF22‘nin katma değer yaratan konu başlıkları oldu. ATF22 bu sene de, ulusal ve uluslararası üst düzey acente yetkilileri, tur operatörleri, otelcilik ve hizmet sektörü gibi turizm endüstrisi paydaşlarını bir araya getirerek Türkiye ve Akdeniz’in en verimli turizm fuarı olduğunu ispatladı. 300 katılımcı turizm markası, 2 bin davetli seyahat acentesinin yer aldığı Antalya Turizm Fuarı, turizm endüstrisinin en önemli isimlerini ağırladı. Türkiye turizm dünyasının 2022’ye dair son sözleri ve 2023’ün ilk tahminleri ATF22’de paylaşıldı. Gelecek yılın turizm sezonunun değerlendirildiği ATF22’de umut dolu sözler dile getirildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, TURSAB Y.K. Başkanı Firuz Bağlıkaya, ATSO Y.K. Başkanı Ali Bahar, AKTOB Y.K. Başkanı Erkan Yağcı, ALTİD Y.K. Başkanı Burhan Sili, ALTAV Y.K. Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve birçok STK temsilcisinin katıldığı ATF (Antalya Turizm Fuarı) çok nitelikli bir ziyaretçi ve katılımcı profili ile 27-28 Ekim 2022’de görkemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

  1. YILINDA KATLANARAK BÜYÜMEYLE DİKKAT ÇEKTİ

Dördüncü yılını başarıyla tamamlayan Antalya Turizm Fuarı, 300 katılımcı ve 20 bin ziyaretçi ile büyüme kaydetti. Uluslararası boyutta Akdeniz’in en verimli profesyonel turizm fuarı olarak yerinde pazarlama imkanı sunan ATF, B2B birebir iş görüşmesi ve panelleri ile turizm endüstrisine katma değer sağladı. İki gün boyunca devam eden ATF22, potansiyel 200 bin iş görüşmesi hacmi oluştururken sektör profesyonelleri için de tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı yarattı.

HER PAZARDAN TUR OPERATÖRLERİ KATILDI

Antalya Turizm Fuarı’na; CIS pazarı, Avrupa pazarı, Balkan & Baltık pazarı, iç pazar ve Orta Doğu pazarlarının en önemli operatörleri katılım gösterdi. Tur operatörleri ATF süresi boyunca, oteller ve farklı destinasyonların turizm temsilcileriyle buluşma imkanı buldu.

İÇ PAZARIN LİDER OYUNCULARI ATF’DE

İç pazar, Avrupa ve BDT pazarının sektör liderlerinin tamamının katılım gösterdiği ATF22’de turizm profesyonelleri Antalya Turizm Fuarı’ndan memnuniyetlerini dile getirdi. Uzun zamandır fuarlara katılım göstermeyen firmaların ATF22 ile profesyonellerle buluşması büyük heyecan yarattı. Toplam 10 oturumlu olarak gerçekleşen panellerde “İç Pazar” başlığına da yer verildi. Bu başlıkta, iç pazarın 4 büyük oyuncusu ziyaretçilerle değerli bilgiler paylaştı. İç Pazar paneline turizm profesyonelleri de yoğun ilgi gösterdi.

KANAAT ÖNDERLERİNDEN ÖVGÜ

İki gün boyunca ulusal-uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapan Antalya Turizm Fuarı kanaat önderlerinden de büyük övgü aldı.

BİSİKLET TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR ÇIKARILDI

Toplamda 10 oturumdan oluşan ATF22 panel programının bu yıl ki trend teması, “Bisiklet Turizmi” oldu. Panellerde, turizmin 12 aya yayılmasında önemli katkı sağlayan bisiklet turizmine vurgu yapılarak alternatif turizm yolları konuşuldu. Bisiklet dostu otellerin ilgilileri ve bisiklet turizmi uzmanlarının da yer aldığı paneller, sektöre katkı amacıyla gerçekleşti. Ziyaretçilerin yoğun ilgilisiyle süren ve konuyu çok yönlü ele alan panellerden önemli notlar çıkarıldı.

ATF22 PARTNERLERİ VE DESTEKCİLERİ İLE DAHA GÜÇLÜ

Bu yıl dördüncü kez kapılarını açan ATF22’nin partner ülkesi Kuzey Kıbrıs olurken, partner destinasyonu ise geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Erzurum Palandöken Ejder 3200 oldu. Ayrıca ATF22’nin ana sponsorları ise; Ana Konaklama sponsoru KHG (Kilit Hospitality Group), Resmi havayolları Corendon Airlines ve Uçak sponsoru Sunexpress, Özel sponsor Tatilbudur.com, Gümüş Sponsoru Prime Travel, Orta Avrupa Destinasyon sponsoru Sun&Fun Travel, Uniform Logo Sponsor’s Weflytour, VIP Experience Brand Sponsor, Vıp Adventure oldu.

ANTALYA TURİZM FUARI RENKLİ KARELERE SAHNE OLDU

Fuar alanında çeşitli gösteriler, dans şovları, eğlence ve sanat aktiviteleri yapıldı. Ziyaretçilere görsel şölen sunan dans şovlarıyla kameralara renkli kareler yansırken, fotoğraf yarışmasına da büyük ilgi gösterildi. İlk günün sonunda gerçekleşen Welcome Parti’de ziyaretçiler Perküsyon Sanatçısı Onur Bolat’la keyifli dakikalar yaşadı. Amon Hotel’de gerçekleştirilen ATF22 Closing Parti’de Ozan Doğulu canlı performans sergiledi. Sonrasında Kilikya Hotel’de gerçekleştirilen After Parti’de katılımcılar ve ziyaretçiler yorgunluklarını attı.

ÖNDE GELEN MARKALARDAN ATF22‘YE DESTEK

Antalya Turizm Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda seçkin ve her biri kendi dalında uzman olan firmalar tarafından destek verildi. İşte ATF 22 yılının Sponsorları;

Main Accomodation KHG, Main Official Airline Corendon Airlines, Specıal Sponsor Tatilbudur.Com , Silver Sponsor Prime Travel , Country Partner Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Destination Partner Erzurum Palandöken Solution Partner Hellootel, Solution Partner ATR Touristik, Corporate Sponsor TURSAB, Flight Sponsor Sunexpress Midle Europe Destination Sponsor Sun&Fun; Uniform Logo Sponsor’s Weflytour, Party Sponsor Amon Hotel, Offical Coffee Brand Miko, Outdoor Carpet Brand Sponsor Grass Group Company, VIP Experience Brand Sponsor Vıp Adventure, Uniform Design Sponsor By Otte, Software Partner Elektraweb, Technology Contact Partner Procom, Led Screen Brand: Smart Event, Offical Tea Brand : Lipton. Accommodation Sponsors: Nirvana Hotels, Crystal Hotels, Calista Luxury Resort, Susesi Luxury Resort, Miracle Park Hotel, Kilikya Hotel, Amon Hotel, Aydınbey Hotels, Limak Hotels, Side Crown Hotels, Grandpark Lara, Sealife Hotels, Sirene Hotels, Bellis Hotels & Resort, Sunthalia Hotels & Resort, Ramada Lara, Wyndham Garden Lara, Concorde De Luxe Resort. (ATF22)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.