Turizmde bir marka: Kemer

Turizmde bir marka: Kemer

ABONE OL
11:34 - 23/11/2021 11:34
Turizmde bir marka: Kemer
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türkiye’deki turizmin geleceği, projeler, yapılacak olan çalışmalar gibi konuların konuşulduğu kongrede, turizmciler Türkiye’nin en önemli turizm potansiyelleri arasında yer alan Kemer hakkında da açıklamalarda bulundu.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, yaptığı açıklamasında, Kemer’in turizmin ilk başladığı yer olarak bilindiğini hatırlatarak, Kemer’in denizi, doğası ve gezilebilecek yerleriyle önemli bir destinasyon olduğunu ve herkesin Kemer’i mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini aktardı ve “Kemer’i çok seviyoruz” dedi.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yaptığı açıklamada, Kemer deyince akla ilk olarak tatil ve doğanın geldiğini belirterek, ilk rehberliğini yaptığı yerin de Kemer olduğunu söyledi.

Kemer’in Türkiye turizmine büyük katkı sağladığını ifade eden Vardar, “Kemer, Jolly Tur için son yıllarda birinci destinasyon. Türkiye genelinde en yoğun satışlarımızı Kemer ve Bodrum olarak yapıyoruz. Kemer, yaşanılması gereken doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da hem belediyecilik hem de turizm anlamında başarılı çalışmalar yapıyor. Turizme yaptığı katkılardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tatilsepeti.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal ise iç turizmin bu sene otelciler açısından önemli bir yerde olacağını belirterek, “Bizim misafirlerimizin büyük çoğunluğu iç pazara yönelik oluyor. Bu bağlamda Kemer en fazla öne çıkan yer durumunda. Doğası, otellerin kalitesi ve eğlence anlayışıyla Kemer çok önde. Misafirlerimiz de daha çok doğası ve deniziyle ön plana çıkan Kemer’i tercih ediyor. Bu sene sezon yüksek başladı. İç pazardan ciddi bir talep var ve yer bulma sıkıntısı yaşanacak gibi duruyor.” diye konuştu.

Çanakkale Körfez Bölge Temsil Kurul Başkanı Ahmet Çelik de Kemer’in Çanakkale için önemli destinasyonlar arasında yer aldığını kaydetti.

Kemer’deki turizm ile ilgili projelerin her zaman dikkatlerini çektiğine değinen Çelik, “Kemer’i yakından takip ediyoruz. Çanakkale ve Körfez bölgesi denizi ve kumuyla Kemer ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Bu nedenle Kemer’deki projeleri kendi bölgemize entegre etmeye çalışıyoruz. Bu konudaki adaptasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Kemer’deki ulusal ve uluslararası gelişmeler ileriye doğru yönelirse biz de mutluluk duyacağız. Kemer’i örnek alıyoruz ve takip etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya ise Kemer’in kendileri için çok önemli olduğunu ve Kemer’in Türkiye’nin turizm cenneti olduğunu ve gelecek sezonun daha iyi geçeceğine inandığını dile getirdi. Metin ve resim: © Halil Öncü

TOUREXPI tarafından geçilen Turizmde bir marka: Kemer – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Turizmde bir marka: Kemer – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Turizmde bir marka: Kemer – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.