TUI, Türkiye’ye bu sezon yaklaşık 1,5 milyon turist getirecek

TUI, Türkiye’ye bu sezon yaklaşık 1,5 milyon turist getirecek

ABONE OL
12:51 - 01/04/2022 12:51
TUI, Türkiye’ye bu sezon yaklaşık 1,5 milyon turist getirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

TUI Hollanda’ya ait Boeing 737-8’ e Antalya adı verildi.

İsim koyma törenine Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ve Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı.

Dünya jimnastik şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı isim annesi oldu

Dünya jimnastik şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı’nın uçağın idim annesi olduğu resmi isim töreni bugün Antalya Havalimanı’nda yapıldı.

OR-8903 sefer sayılı uçak Amsterdam’dan geldi ve saat 12:45’te Antalya’ya indi. İsim takma töreni TUI’nin bölge temsilcileri, Hollanda’dan gelen konuklara eşlik eden TUI Hollanda Genel Müdürü Arjan Kers tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ve Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye turizm ve otel derneklerinin diğer temsilcileriyle birlikte uçağı karşılamak için havalimanındaydı.

TUI Hollanda Genel Müdürü Arjan Kers, “40 yılı aşkın süredir tatilcileri Türkiye’ye getiriyoruz. Antalya, muhteşem plajları ve kültürüyle tüm pazarlarda TUI müşterileri arasında popüler, bu yaz daha da fazla müşterinin bu destinasyonun avantajlarından yararlanabilmesi için kapasitemizi artıracağız” dedi.

TUI, havayolunu yeni uçaklarla modernize ediyor ve destinasyonlarla uzun vadeli ortaklıklarının altını çizmek için yeni Boeing 737-8 uçağına destinasyonların adını veriyor. Uçağı Antalya’ya uçuran TUI Kaptanı Robbert Gijsbertse, “Antalya’ya birçok kez uçtum, ancak bugünkü uçuş özel. Uçaktaki tüm yolcular ve mürettebat Türkiye’yi yeniden deneyimlemekten heyecan duydu” dedi.

 TUI Musement Türkiye, Tunus ve Fas Başkanı Alessandra D’Angelo şunları söyledi: “Bugünkü isimlendirme, TUI’nin Türkiye’deki turizme olan bağlılığının bir başka örneğidir. Bu önemli etkinliği organize etmemize ve katılmamıza yardımcı olan tüm ortaklarımıza çok teşekkür ederiz.”

 Uzun yıllar TUI Group Kıdemli Satınalma Müdürü olarak görev yapan Hasan Öztürk, “TUI’nin Türkiye’de uzun yıllara dayanan birçok ilişkisi var. Kapasitemiz arttıkça, müşterilerimize yalnızca TUI ile rezerve edilebilecek exclusive ayrıcalıklı tatiller sunmaya devam etmek için yeni ve mevcut ortaklarla işbirliği içinde genişletmeye çalışacağız.”dedi.

TUI, Antalya’da 600’den fazla otel sunmaktadır. TUI’nin portföyünde Türkiye genelinde TUI Blue, ROBINSON ve TUI Magic Life dahil 26 Otel ve Tatil Köyü bulunmaktadır. Bu Hotels & Resorts’ların 16 tanesi Antalya’da bulunuyor. Resim: © TUI Group

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.