TUI Almanya’nın yeni başkanı Stefan Baumert oldu

TUI Almanya’nın yeni başkanı Stefan Baumert oldu

ABONE OL
15:54 - 06/09/2021 15:54
TUI Almanya’nın yeni başkanı Stefan Baumert oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Manager Magazin´den alınan bilgiye göre, 1999 yılından beri TUI grubunda farklı görevlerde bulunan ve Türkiye’yi yakından tanıyan işletme ekonomisti Stefan Baumert artık Almanya TUI’nin sorumlu genel müdürü oldu.

Sürpriz bir şekilde TUI’den ayrılan Marek Andryszak’ın yerine gelen Baumert TUI Almanya’nın farklı bölümlerinde görev almıştı.

TUI Almanya eski müdürü Andryszak, Temmuz ayında şaşırtıcı bir şekilde şirketten ayrıldı. Sektördeki bilgilere göre bu ayrılığın sebebi CFO Sebastian Ebel de dahil olmak üzere grubun yönetim kuruluyla olan sürtüşmelerin sorumlu olduğu düşünülüyordu.

Almanya TUI’nin yeni patronu uzun zamandır beklenen dönüşü getirecek mi?

Borsa analisti Wolfgang Donie “Koronavirüsün delta varyantı, altı aylık raporda varsayıldığından önemli ölçüde daha yavaş bir iyileşme sağlıyor” diye yazdı. Seyahat kısıtlamalarının bir sonucu olarak, TUI’nin mevcut rakamları “çok zayıf” dedi.

Stefan Baumert bundan böyle “ön plana çıkmalı”.

Uzun yıllar TUI ‘de çalışan Stefan Baumert’in atanmasını seyahat acentelerinin olumlu olarak değerlendirdikleri öğrenildi.

1999’dan beri TUI´de olan Baumert Temmuz ayında şaşırtıcı bir şekilde şirketten ayrılan Marek Andryszak’ın yerini aldı. Dört yıldır yönetimde görev yapıyor ve daha önce turizm departmanından sorumluydu.

TUI hissesi Cuma günü yeni üst düzey yöneticiye rağmen yaklaşık yüzde 1,5 kaybetti ve 3,61 avro olarak listelendi.

TUI şu anda zor sularda. Korona sorunu göz önüne alındığında, TUI´nin hisse trendinde büyük bir fark beklenmiyor. Yatırımcılar, özellikle grafik olumsuz göründüğü için şu anda hisse senedinden kaçınmalıdır. (Tourexpi) Resim: © TUI Group

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.