TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı

TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı

ABONE OL
19:15 - 26/02/2024 19:15
TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TUI AG bugün, toplam 300 milyon avro hedeflenen hacimli ve beş yıl vadeli bir sürdürülebilirlik tahvili tahsisinin başladığını duyurdu.

Tahvilin faizi belirli bir sürdürülebilirlik hedefine ulaşılmasıyla bağlıdır. TUI Grubu havayollarının gelir yolcu kilometresi başına CO2 emisyonları, 2026 mali yılı (30 Eylül 2026) sonuna kadar (30 Eylül 2019’da sona eren mali yıla kıyasla) en az yüzde 11 oranında azaltılacak.

İhraçtan elde edilen gelirlerin mevcut yükümlülüklerin geri ödenmesi, KfW kredi limitinin azaltılması ve tahville ilgili masrafların karşılanması amaçlanıyor.

Tahvil, şirketin web sitesinde bulunan TUI AG’nin Sürdürülebilirlik Bağlantılı Finans Çerçevesi kapsamında ihraç edilecek.

Tahvil ihracı bugün başlıyor ve fiyatın önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor. Tahvil ihracının tamamlanacağının garantisi yoktur. Resim: © TUI Group

TOUREXPI tarafından geçilen TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan TUI AG sürdürülebilirlik tahvili ihraç etmeye başladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.