TUI 30 yıldır tatilcilerin hizmetinde

TUI 30 yıldır tatilcilerin hizmetinde

ABONE OL
09:11 - 04/11/2021 09:11
TUI 30 yıldır tatilcilerin hizmetinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Almanya’nın en büyük franchise markalarından biri olan TUI ReiseCenter 1991 yılının Ekim ayının sonunda, 17 seyahat acentesi ile UrlaubCenter GmbH adı altında kurulmuştu.

TUI’nin kurumsal çatısı altında 17 seyahat acentesi birleşerek yeni bir franchise organizasyonuna start vermişlerdi.

1996 yılında seyahat acentelerinin adı TUI ReiseCenter olarak değiştirildi.

“TUI ReiseCenter, sürekli gelişen ve otuz yıldır çağa ayak uyduran seçkin çalışanları ile modern ve her şeyden önce yüksek kaliteli bir marka oluşturdu.

TUI Almanya Satış Genel Müdürü Hubert Kluske, “onları bu kadar başarılı yapan da bu!” diyerek Tui ReiseCenter’in geldiği noktanın altını çiziyor.

Bilgi birikimine sahip, yenilikçi, tutkulu seyahat profesyonelleri

Almanya genelinde yaklaşık 500 seyahat acentesi artık TUI ReiseCenter (franchise ve şube) adını taşıyor. Daha ilk günden itibaren TUI Group’un ürünlerini klasik ama aynı zamanda uzman danışmanlık hizmeti ile kişiye özel tatil gezileri içeren paketler sunuldu. “Burada müşteriler, seyahatlerini bilgi birikimine sahip, yenilikçi, tutkulu seyahat satış elemanlarına bırakıyor. TUI ReiseCenter, bir franchise topluluğunun avantajlarını kullanmak ve geleceklerini tur operatörleri çevrimiçi ve çevrimdışı iş bağlantılarında görmek isteyen başarılı girişimcilere ev sahipliği yapıyor.“

TUI franchise sisteminin başkanı Nadine Merzdorf. Amaç, seyahat acentesinde bireysel müşteri yaklaşımı, tavsiye ve destek temelinde TUI ile güvene dayalı ve işbirliğine dayalı bir ortaklık içinde markanın daha da geliştirilmesine vurgu yapıyor.

1991 yılında kurulduğunda, TUI UrlaubCenter GmbH Almanya’daki ilk seyahat acentesi franchise organizasyonuydu.

Bu konuda Almanya turizm piyasalarında bir devrimdi

Tüm seyahat acentelerinin ortak olması gereken konsept o zamanlar devrim niteliğindeydi: artık acenteler arası tüm engelleri kaldırıp, işbirliğine dayalı danışma adalarını oluşturmanın zamanı gelmişti. Mağaza konsepti sürekli geliştirildi ve TUI ReiseCenter’ın hem dışında hem de içinde çok sayıda makyaj yapıldı.

Genel müdür Merzdorf, “Şu anda modern danışmanlık trendlerini dijitalleştirme bağlamında ofislerimizde genişletiyoruz”.

Satış mağazasının tasarımına ek olarak, kalite yönetimindeki yenilikler, franchise sisteminin tarihi boyunca hep verimli çalıştı.

2011 yılında, seyahat acentesi süreçlerini ve standartlarını bütünsel olarak değerlendiren “Q” hizmet derecelendirmesi tanıtıldı. Burada da franchise veren TUI ReiseCenter, dijitalleşme nedeniyle seyahat acentelerindeki yeni gereksinimler temelinde gelişmeye devam etti.

Sistem hiçbir kesinti tanımıyor

Merzdorf,  “İster IT teknolojileri olsun ister pazarlama olsun, TUI ReiseCenter’ler yenilikçi çözümler sunuyor: Sistem hiçbir kesinti tanımıyor ve sürekli olarak pazar değişikliklerine ve müşteri davranışlarına uyum sağlıyor” diyor.

Alman Tüketici Araştırmaları Derneği (DtGV)’ten ödül 

TUI ReiseCenter, mevcut bir hizmet çalışmasında podyumda birinciliği elde etti. Alman Tüketici Araştırmaları Derneği (DtGV), bir denetimde seyahat acentesi zincirlerinin tavsiye ve hizmet kalitesini inceledi. Haziran ayında test müşterileri tarafından toplam on bir zincir ziyaret edildi – en iyi görüntüyü TUI ReiseCenter verdi. Genel olarak “çok iyi” notu alan tek seyahat acentesi onlardı ve zafer ile ödüllendirildiler. “Hizmet”, “Tavsiye” ve “Görünüm” kategorilerinin üçünde de en yüksek notlarla ikna edebildiler.

Merzdorf, “Müşterilerimize olan tutkumuz ve bağlılığımızın bir ödülü olan bu ödülden çok memnunuz” dedi.

TUI ReiseCenter, 2003’te internete dayalı 7/24 erişilebilirlik trendini takip etmenin bir yolu olan “24 saat seyahat acentesi” ni oluşturdu. Bugün, franchise ortakları, müşterilerini tüm kanallarda ve günün her saatinde müşterinin yolculuğununda desteklemeye ve hizmet vermeye devam ediyor. TUI, bu çok kanallı ortaklığını yalnızca franchise ortaklarına sunmaktadır. (Tourexpi)

Resim: © TUI Group

TOUREXPI tarafından geçilen Otuz yıldır tatilcilerin hizmetinde: TUI ReiseCenter seyahat acenteleri doğum gününü kutluyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Otuz yıldır tatilcilerin hizmetinde: TUI ReiseCenter seyahat acenteleri doğum gününü kutluyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Otuz yıldır tatilcilerin hizmetinde: TUI ReiseCenter seyahat acenteleri doğum gününü kutluyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.