Trump'tan İran'a tehdit: Saldırırsanız bedelini ağır ödersiniz

Trump'tan İran'a tehdit: Saldırırsanız bedelini ağır ödersiniz

ABONE OL
22:10 - 01/04/2020 22:10
Trump'tan İran'a tehdit: Saldırırsanız bedelini ağır ödersiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Başkanı Trump, İran’ın Irak’taki ABD askerlerine yönelik saldırı hazırlığında olduğunu öne sürdü ve Tahran’a ‘bedelini ağır ödersiniz’ tehdidinde bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın ABD güçlerine karşı saldırı hazırlığında olduğunu öne sürdü. Trump Tahran’ı “bedelini ağır ödersiniz” diyerek tehdit etti.

Trump, Twitter’dan “Gelen istihbarat ve inanca göre İran ya da vekilleri İrak’taki ABD askerlerine ve/veya varlıklarına karşı sinsi bir saldırı planlıyorlar. Eğer bu gerçekleşirse İran çok ağır bir bedel öder, gerçekten!” diye yazdı.

 

Upon information and belief, Iran or its proxies are planning a sneak attack on U.S. troops and/or assets in Iraq. If this happens, Iran will pay a very heavy price, indeed!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 1, 2020

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.