Trump: Ülkemiz daha önce hiç olmadığı kadar tehlikede

Trump: Ülkemiz daha önce hiç olmadığı kadar tehlikede

ABONE OL
09:59 - 29/09/2019 09:59
Trump: Ülkemiz daha önce hiç olmadığı kadar tehlikede
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna krizinin ardından Demokratları eleştirerek, ‘Ülkemiz daha önce hiç olmadığı kadar tehlikede. Hepsi çok basit, beni durdurmaya çalışıyorlar çünkü sizin için savaşıyorum ve bunun olmasına asla izin vermeyeceğim’ ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna krizine ilişkin açıklamada bulundu.

Trump, Twitter hesabından paylaştığı videoda, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından azil soruşturması başlatan Demokratların kontrolündeki Temsilciler Meclisine eleştiriler yöneltti. 

Trump, ”Demokratlar, silahlarınızı, sağlık hizmetlerinizi, oylarınızı, özgürlüğünüzü, yargıçlarınızı ve her şeyi almak istiyorlar. Bunun olmasına asla izin veremeyiz çünkü ülkemiz daha önce hiç olmadığı kadar tehlikede. Hepsi çok basit, beni durdurmaya çalışıyorlar çünkü sizin için savaşıyorum ve bunun olmasına asla izin vermeyeceğim” dedi.

Trump, ”Ülke tarihindeki en büyük ekonomiyi yaratan, ordumuzu şimdiye kadarki en güçlü ordu haline getiren, vergileri rekor düzeyde azaltan bir başkanı nasıl azledebilirsiniz?” diye sordu.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.