Trump Erdoğan’ın Ziyaretini Twitter’dan Duyurdu

Trump Erdoğan’ın Ziyaretini Twitter’dan Duyurdu

ABONE OL
15:38 - 07/11/2019 15:38
Trump Erdoğan’ın Ziyaretini Twitter’dan Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Amerika Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesini Twitter’dan paylaştığı mesajlarla duyurdu. Dün akşam saatlerinde ikilinin yaptıkları telefon görüşmesinin ardından Trump, görüşmeye ilişkin bilgileri paylaştı.

Trump mesajında, “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la çok güzel bir telefon görüşmesi yaptık. Çatışmalar boyunca kaçmış olan aralarında Bağdadi’nin eşi ve kız kardeşinin de olduğu bazı IŞİD savaşçılarını yakaladıkları konusunda bana bilgi verdi” dedi.

Trump mesajının devamında da “Erdoğan’la Suriye sınırı, terörizmin ortadan kaldırılması, Kürtlerle sorunların giderilmesi ve pek çok konuyu konuştuk. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü, 13 Kasım’da, Erdoğan’ı Beyaz Saray’a bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Dün akşam yapılan görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı da bir süredir gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olan Washington ziyaretinin planlanan tarihte yapılacağını açıklamıştı.

 

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.