TikTok, Walmart ile birlikte yeni bir e-ticaret formatını test ediyor

TikTok, Walmart ile birlikte yeni bir e-ticaret formatını test ediyor

ABONE OL
13:40 - 21/12/2020 13:40
TikTok, Walmart ile birlikte yeni bir e-ticaret formatını test ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TikTok kullanıcıları, Walmart hesabı üzerinden en sevdikleri içerik oluşturucularla birlikte canlı bir alışveriş akışına katılabilecekler.

Perakende devi Walmart Noel’den kısa bir süre önce ‘Holiday Shop-Along Spectacular’ı kampanyasını başlayacağını duyurdu.

Walmart canlı akışı sırasında, TikTok topluluğu, platformdan hiç ayrılmadan uygulamanın en popüler içerik oluşturucularından bazılarının içeriğinde yer alan Walmart moda ürünlerini satın alabilecekler.

ABD’de bir ilk olarak TikTok’ta bir canlı yayında alışveriş imkanı başlıyor.

TikTok eğlence platformu, moda tasarımcıları ve modayı sevenlerin etkileşimin sağlamalarını ve potansiyel yeni müşterilere ulaşmanızı sağlıyor.

TikTok’taki canlı alışveriş akışında, ürünler sunulurken resimde şirket pinleri görüntüleniyor.

Kullanıcılar bu pinlere tıklayarak ürünleri alışveriş sepetine ekleyip ardından uygulama içindeki bir ödeme sayfasına yönlendirilip ödemelerini yapabiliyorlar.

TikTok, Ekim ayında Shopify ile ortaklığını da duyurmuştu.

ABD’de Tik Tok’un bu uygulamasını yasaklatabilir mi?

Bir çok Amerikalı içerik oluşturucu, TikTok’u maddi geçim kaynağı haline getirdi. Para kazanma seçeneklerini daha da genişleten bu platform Tik Tokket’leri daha da popüler hale getireceğine kesin gözle bakılıyor.

Uygulamanın olası bir yasaklanması durumunda ise protestolar önemli ölçüde daha büyük olacak ve kamuoyunun baskısı artacak.

Popüler ve tanınmış TikTokers’ ler kısa video platformundaki olası bir yasağın kendileri için yıkıcı finansal sonuçlar doğuracağını zaten belirtmişlerdi. (Tourexpi)

Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.