THY 19 Haziran'da ABD ve Uzakdoğu'ya Uçmaya Başlıyor

THY 19 Haziran'da ABD ve Uzakdoğu'ya Uçmaya Başlıyor

ABONE OL
05:10 - 13/06/2020 05:10
THY 19 Haziran'da ABD ve Uzakdoğu'ya Uçmaya Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Corona virüsü salgını nedeniyle uluslararası uçuşlarına ara veren Türk Hava Yolları, Avrupa’nın ardından Amerika ve Uzakdoğu uçuşlarına da başlayacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, 19 Haziran’dan itibaren Amerika ve Uzakdoğu’da bazı şehirlere uçuşların yeniden başlayacağı belirtildi.

Buna göre THY, 19 Haziran’da Amerika’da başkent Washington ve Chicago’ya, 22 Haziran’da Miami’ye, 24 Haziran’da da Los Angeles şehirlerine tarifeli seferlerine başlıyor. İlk aşamada bu 4 kente haftada karşılıklı olarak 3 sefer düzenlenecek.

Türk Hava Yolları, 19 Haziran’da Uzakdoğu uçuşlarının da bir kısmına başlayacak. THY, haftada bir kez olmak üzere 19 Haziran’da Çin’in Şangay şehrine uçmaya başlıyor. Ayrıca 24 Haziran’da Hong Kong ve Seul uçuşları da başlayacak ve bu şehirlere de haftada iki sefer düzenlenecek.

THY ayrıca 12-21 Haziran tarihleri arasında kademeli olarak, Doha, Bişkek, Minsk, Duşanbe ve Almata uçuşlarına da başlanacağını açıkladı.

VOA tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.