Thomas Bösl: ‘QTA toplu sözleşmeleri ile seyahat acentelerine cesaret vermek istiyoruz’

Thomas Bösl: ‘QTA toplu sözleşmeleri ile seyahat acentelerine cesaret vermek istiyoruz’

ABONE OL
13:33 - 02/03/2021 13:33
Thomas Bösl: ‘QTA toplu sözleşmeleri ile seyahat acentelerine cesaret vermek istiyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

QTA toplu sözleşmesi ‘Kollektiv Vertrag’ başlatıldı

Quality Travel Alliance (QTA) seyahat acentaları işbirliğii ittifakı, tur operatörleri ve seyahat acenteleri arasında yapılan toplu sözleşme ile korona sonrası dönem için büyük ve doğru bir adım daha atıyor ve aynı zamanda sektörün iyimser bir şekilde yeniden başlamasına örnek oluyor.

QTA, sektörün yeniden başlamasını müjdeliyor

(QTA) Quality Travel Alliance adım, işbirliği ittifakının başlattığı toplu sözleşme ile sezonu açıyor.

QTA seyahat acentesi ortaklarına yeni turizm satış modeli için bilgileri ve örnek sözleşmelerİ derhal yürürlüğe girecek şekilde sunacaktır.

Artık tur operatörleri seyahat acentaları ile yaptıkları sözleşmeye ek olarak, rezervasyon kanalı olarak yeni toplu sözleşme ile müşterek iş birliğini dahada sağlamlaştırdılar.

Mobi rezervasyon ve alt rezervasyon seçenekleride sunan sözleşme, sabit seyahat satışları için gelecekteki bir mimaride birçok yapı taşından biri olarak yerleştirilmiş olup sistemlerin ve süreçlerin kapsamlı bir şekilde dijitalleştirilmesini, sofistike pazarlama stratejilerini ve QTA işbirliklerinin omnichannel sistemlerinin daha da genişlemesini içermektedir.

Thomas Bösl: “cesaret vermek istiyoruz“

QTA sözcüsü Thomas Bösl yaptığı açıklamada “QTA toplu sözleşmeleri, seyahat acentelerine, hızla değişen pazar koşullarında ve çevrimiçi ortamın zorlu rekabetinde ekonomik olarak başarılı kalmaları için yeni fırsatlar sunuyor,” dedi.

QTA sözcüsü Thomas Bösl. “Seyahatlere kısıtlama olmaksızın ne zaman izin verileceğini henüz tam bilmesek bile, sözleşmeleri yayınlayarak meslektaşlarımızın kollarını sıvamaya ve birlikte umut verici yeni bir başlangıç ​​yapmaya teşvik etmek istiyoruz” diye sözlerine ekledi.

Şu anda sunulan sözleşme ile QTA, daha önce bir ankette belirlenen seyahat acentalarının gereksinimlerinin çoğunu yerine getiriyor: Açık hedeflerden biri, satış noktalarına yüzde 10’dan fazla komisyon vermektir. Bu şekilde toplu sözleşmeye sahip seyahat acenteleri sadece daha rekabetçi olmakla kalmayacak aynı zamanda ekonomik olarakta güçlendirilecektir.

Mevcut mali yılda 22 tur operatörü toplu sözleşmeye katıldı

Mevcut toplu sözleşmeye katılan tur operatörleri mevcut QTA seyahat acentalarının satışlarının yüzde 60’ını karşılamaktadır. Halihazırda başlamış olan mali yılda yeni modele aşağıda sıralanmış olan 22 tur operatörü katıldı:

Ameropa, Anex Tour, Arosa, Belvilla, Costa, Dancenter, DCS, driveFTI, Destination Solutions, Ferien Touristik, FTI, Gebeco, Mondial, MP Hotels, Nicko, Orascom, Riva, Travel League, Troll Tours, TUI ve ayrıca sürdürülebilirlik girişimi olan Futouris ve Atmosfair.

Toplu sözleşme, QTA işbirliklerinin omnichannel sistemlerinin teknolojik ilerlemesiyle yakından bağlantılı.

Sözleşmeyi imzalayan seyahat acenteleri bu modern dijital satış teknolojisine ve ilgili pazarlama fırsatlarına güvendiklerini taahhüt ediyor. Böylelikle Omnichannel, toplu sözleşmenin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. (Tourexpi)

Resim: QTA

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.