Tayland, otel gecesini bir dolara satarak turist çekmeye çalışıyor

Tayland, otel gecesini bir dolara satarak turist çekmeye çalışıyor

ABONE OL
11:09 - 08/06/2021 11:09
Tayland, otel gecesini bir dolara satarak turist çekmeye çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Turizmi 1 Temmuz tarihinde yeniden başlatmayı planlayan Tayland, bazı otel odalarına gecelik sadece 1 dolar isteyerek turistleri yeniden ülkeye çekmeye çalışacak.

Reisetopia adlı internet sitesinde çıkan habere göre Tayland´ın turizm dairesi şu anda yükselen vaka sayılarına rağmen ülkeyi yeniden turizme açmak istediğini teyit etti. Tayland´I 1 Temmuz tarihinde yeniden turistlere açmak isteyen Tayland Turizm Dairesi, bunun için özel ve şaşırtıcı bir kampanya planlıyor ve bazı otellerin odalarına gecelik 1 dolara satacağını açıkladı!

Virüs vaka sayılarının yeniden yükselmeye başladığı ve halkın anck yüzde 3.58´in ilk aşı dozunu almış olan Tayland´ın potansiyel turistlerin endişelerini dengeleyecek bunun gibi kampanyalarına büyük ihtiyacı var. Turistlerin güvenli tatil yapabilmeleri için Tayland´taki otoriteler, Phuket adasındaki aşılanma kampanyasına hız vererek öncelikle orada yaşayan insanları aşılamayı planlıyor.

Özellikle de “One Night, One Dollar” programı ile de turistleri çekmek isteyen yetkililer, bu kamanyaya katılan otel ve resortların odalarını bir gecelik bir dolara sunmasını öngörüyorlar. Bu kampanyaya normalde gecelik fiyatları 30 ile 90 dolar arasında değişen bazı otellerin katılacağı bekleniyor.

Odalarını bu son derece düşük fiyata verecek olan oteller Tayland devleti tarafından maddi olarak desteklenecek ve bu şekilde uğrayacakları zararı tamamen kaldırmak zorunda kalmayacak. (Tourexpi) Resim: AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.