TARAFSIZ BASIN SUSTURULAMAZ

TARAFSIZ BASIN SUSTURULAMAZ

ABONE OL
22:18 - 13/05/2021 22:18
TARAFSIZ BASIN SUSTURULAMAZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Geçmişte AKP Genel Başkanını yolsuzluk yapmakla suçlayıp, hesap soracağına yemin eden eski DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’yu halkımız iyi tanır.

Erdoğan tarafından İçişleri Bakanı olarak atandıktan sonra tehditlerini muhalefete, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanına ve bağımsız gazete ve gazetecilere yapmaya başlamıştı. 

Son olarak; Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’inin Tolga Ağar ve suç örgütü lideri Selahattin Yılmaz‘la olan fotoğrafını yayınlayan Cumhuriyet Gazetesini; ‘‘Türkiye eski Türkiye değil!‘‘ Diye tehdit etmeye kalkışmıştır.

Cumhuriyet Gazetesi, adını Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği kurtuluş döneminin direniş gazetesidir.

Cumhuriyet Gazetesi, her dönemde dürüst, hukuk devletinden, çağdaş laik bir Türkiye’den yana, sadece gerçekleri, doğruları yazan, bir elin parmakları kadar kalmalarına rağmen direnen gazetelerden biridir.

Her baskıcı dönemde yazarlarını muhabirlerini kurban vermelerine rağmen inançlarından asla geri adım atmamış ve atmayacağı cesaretini de halkından almıştır, almaya da devam etmektedir.

Devlet katında görev yapan asker-sivil bütün görevliler, üstlendiği makamlarda kimlerle birlikte olduklarını bilerek fotoğraflara çıkıyorlarsa, dürüst basının görevi bunu halka göstermektir.

Gazeteleri, gazetecileri, TV Kanallarını tehdit ederek, tutuklatarak, haksız para cezaları ile susturacağınıza, henüz yasalardan, anayasadan kaldıramadığınız hükümleri uygulayarak görevinizi yapmanız gerekir.

Görevini yapan Cumhuriyet Gazetesi ve tüm baskılara rağmen doğru habercilik ilkesini korkmadan yerine getiren tüm TV Kanallarının, gazetelerin, gazetecilerin yanındayız.

Tüm demokratları, Laik Türkiye Cumhuriyet’ten yana olanları; hangi inanç, hangi kökenden olursa olsun birlikte mücadeleye çağırıyoruz.

Yıldız AKALIN

Türkiye Sosyaldemokratları Derneği (TSD)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.