Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri

Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri

ABONE OL
13:45 - 12/11/2020 13:45
Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği binasında silah sesleri duyuldu.

Polisin yaptığı açıklamaya göre elçilik binasından sabah saat 6 sularında birkaç el silah sesi duyuldu. Polisin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadığı biliniyor. Ancak polis de elçilik binası içerisinde neden ateş açıldığına dair net bir bilgiye sahip değil.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Büyükelçiliği’nde 2 Ekim 2018 tarihinde Suudi asıllı Amerikalı gazeteci Cemal Kaşıkçı öldürülmüştü. Evlilik işlemleriyle ilgili belgeleri almak üzere elçilik binasına giren Kaşıkçı bird aha binadan çıkamamıştı. Aradan geçen süreye rağmen Kaşıkçı’nın cesedine de ulaşılamadı.

VOA tarafından geçilen Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Suudi Arabistan’ın Danimarka Büyükelçiliği Binasında Silah Sesleri haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.