SunExpress: ‘Türkiye tatili geri geliyor!’

SunExpress: ‘Türkiye tatili geri geliyor!’

ABONE OL
22:03 - 23/02/2021 22:03
SunExpress: ‘Türkiye tatili geri geliyor!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanlara seslenen SunExpress, 2021 yaz dönemi için Almanya ile Türkiya arasında sekiz yeni bağlantı açıkladı.

Ortak Alman-Türk şirketi SunExpress, bu yaz için iyi tatil sinyalleri vermeye başladı ve 2021 yaz döneminde sekiz yeni Almanya-Türkiye bağlantısı getireceğini açıkladı. Nisan başından başlayarak Ekim sonuna kadar geçerli olan uçuş planına göre SunExpress haftada 300 kalkış yaparak Almanya, Avusturya ve İsviçre´den güneşli ülkelere gideceğini bildirdi.

Bu doğrultuda Almanca basın bildirisi yayınlayan SunExpress Almanya´da bulunan toplam 14 havalimanından uçak kaldıracak. “Hepimiz güneş ve dinlenme istiyoruz” diyen SunExpress CEO´su Max Kownatzki, “Türkiye geçen sene korona döneminde bile misafirlerine güvenli ve sağlıklı bir tatil sunabildiğini kanıtladı” diye konuştu.

Almanya´da bulunan 14 havalimanından kalkacak olan SunExpress Nisan ayından itibaren İsviçre´nin de 3 havalimanından ve Avusturya´nın başkenti Viyana´dan da uçacak. Almanya´dan beş yeni bağlantı getirecek olan SunExpress, 2021 yılında ilk defa Eskişehir´e ve Hatay´a da uçacak.

Viyana´dan Bodrum´a uçacak olan Sunexpress ayrıca İsviçre´deki uçuş sayısını arttıracak ve Genf´ten İzmir ve Antalya´ya gideceğini bildirdi. (Tourexpi)

Resim: © SunExpress

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.