Stuttgart Başkonsolosluğu  Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Programı Düzenleniyor

Stuttgart Başkonsolosluğu Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Programı Düzenleniyor

ABONE OL
17:15 - 18/03/2023 17:15
Stuttgart Başkonsolosluğu  Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Programı Düzenleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Stuttgart Başkonsolosluğu ve Esslingen –Nurtingen kentleri ve çevresi Türk Okul Aile Birlikleri Derneği, Eslingen  Katharinenschule Aula’da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma günü düzenleniyor.

Almanya’nın Stuttgart Başkonsolosluğu ve Eslingen –Nurtingen kentleri ve çevresi Türk Okul Aile Birlikleri Derneği ortaklaşa 19 Mart  2023 Pazar günü 13:00 -16:00 saatleri arası Esslingen  Katharinenschule Aula’da ‘’ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma günü ‘’düzenliyor. Okul Aile birliği tarafında verilen bilgilere dayanarak, Türkiye ‘de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle, aynı gün deprem yardım kampanyası düzenleyecek. Gecede Stantlar kurulacağını börek, çörek, tatlı ve okul aile birliği üye hanımların yapmış olduğu yiyecekler satışa sunulacak.

TÜM GELİR, DEPREMZEDELERE GÖNDERİLECEK

Anma gününde toplanan tüm gelirin Depremde etkilenen depremzedeler için aktarılacağı ifade edildi. Koordinasyon sorumlusu Ayfer Keser , ’Deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım elimizi uzatabilmemiz için, dayanışmaya ihtiyacımız var. Deprem bölgesine önemli derecede göç verecektir. Deprem bölgeleriyle de irtibatta olduklarını ifade eden Ayfer Keser, ’Yardımlarınızın devam etmesi çok önem taşıyor. Önemli yardımlar yapıldığını ve devam etmesi büyük önem taşıdığını’’ vurguladı. Keser, ’Deprem bölgelerinde depremzedelerin ihtiyaçları her geçen gün fazlalaştığını, deprem sonrası da sel felaketinin de başka bir yara açtı. Yeni Yeni kampanyalara ihtiyacımız var bilindiği üzere, yani zamanda Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız. Bu münasebetle Pazar günü bölgede herkesin katılmasını ve yardım kampanyamızı desteklemenizi diliyoruz. ‘’dedi.

Yardım konusunda bilgi almak isteyen bölge vatandaşlarının, Koordinasyon Başkanı Ayfer Keser’i telefonla +49 173 6432875 ulaşabilecekleri ifade edildi.

ha-ber.com/Temel Işık / STUTTGART-ESSLİNGEN

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.