”Spiegel Galerie” açılışı göz kamaştırdı

”Spiegel Galerie” açılışı göz kamaştırdı

ABONE OL
15:37 - 07/09/2020 15:37
”Spiegel Galerie” açılışı göz kamaştırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

 

 

”Spiegel Galerie” açılışı göz kamaştırdı

Berlin’in tanımış ve başarılı işverenlerinden Zuhal ve Ahmet Saat ikilisi bir ilki gerçekleştirerek, Berlin’de hiçbir yerde bulunmayan özel yapım aynaların satışa sunulduğu ”Spiegel Galerie” adlı göz kamaştırıcı bir mağaza açtılar

spiegel-gal-acild-b.jpg
spiegel-gal-acild-g.jpg
spiegel-gal-acild-c.jpg

Berlin’de yıllardır Glaserei Berlin adı ile müşterilerine hizmet sunan Zuhal ve Ahmet Saat ikilisi, kentin en gözde semtlerinden biri olan Charlottenburg ilçesindeki Kant Strasse 149 adresinde alışılmışın ötesindeki özel yapım aynaların satışa sunulduğu mağaza açılışına ilgi büyük oldu.

spiegel-gal-acild-e.jpg
spiegel-gal-acild-d.jpg
spiegel-gal-acild-f.jpg

Yüz metre kare üzerindeki mağazanın açılış törenine Mersin Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, eşi Mualla Yıldırım ve MÜSİAD Başkan Vekili ve Baha Dönerin sahibi Hasan Babur, TDU eski Başkanı ve Kaplan Döner sahibi Remzi Kaplan ve TDU Başkanı Hüsnü Özkanlı yaptı.

spiegel-gal-acild-j.jpg
spiegel-gal-acild-l.jpg
spiegel-gal-acild-h.jpg

Charlottenburg Kant Strasse 149 adresinde Spiegel Galerie mağazası açılışına Berlin’in tanınmış simaları yanında Mersin Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve eşi Mualla Yıldırım, Mersin-Berlin Dostluk Derneği Başkanı Adil Alaybeyoğlu, TDU eski Baskani ve Kaplan Döner sahibi Remzi Kaplan, (MÜSİAD) Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Veli Karakaya, başkan velili Hasan Babur, MÜSİAD başkan vekili ve BAK 07 Futbol kulübü başkanı Mehmet Ali Han, (TDU) Berlin-Brandenburg Türk Alman İşverenleri Derneği Başkanı Hüsnü Özkanlı, TDU eski Başkanı Bahattin Kaya, TDU kurucu üyesi Yılmaz Erçelik, Türkiyemspor eski başkanı Celal Bingöl, Avrupa Türk Dönerciler Derneği eski Başkanı Ata Şir, TBB’den Cumali Kangal, Türkiyemspor’un genç başkanı Yalçın Sancar ve Denetim Kurulu üyesi Nezih Eroğlu ve daha birçok önemli işadamı, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

spiegel-gal-acild-i.jpg
spiegel-gal-acild-k.jpg
spiegel-gal-acild-m.jpg

Berlin’in başarılı işverenlerinden olan Zühal ve Ahmet Saat ikilisi ha-ber.com’a yaptıkları açıklamada, ”Evimiz için çok güzel ve şık bir ayna aradık ve Berlin’de bulamadık. İstanbul Nişantaşı’nda gördüğümüz bir aynadan etkilendik ve Berlin’de biz de böyle bir yer açmaya karar verdik. Berlin’de olmayan her kesin yaptığının dışına çıkmayı gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Biz çok farklı bir şey yapmak istedik. Çalışmalarımız ve hazırlığımız yaklaşık iki yıl sürdü. Yeni renk, yeni stil, olarak iki sene gibi bir zaman içerisinde kendimizi hazırladık. Berlin’de bir ilki gerçekleştirdiğimize inanıyoruz” dediler.

spiegel-gal-acild-n.jpg

ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.