SON GÜLEN FETULLAH OLDU !

ABONE OL
21:50 - 20/08/2021 21:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstediği zihniyeti, istediği yapıyı devlete yerleştirip gitti. Yargının, ordunun neredeyse elini bağlayıp gitti.

Muhalefet partilerini susturarak gitti.

Cumhuriyeti parçalayıp gitti.

Liyakati bitirip gitti. Torpille haksız yere işe insanlar yerleştirip gitti. Hatta siyasetçileri ülke yönetimindeki bazı görevlere yerleştirdi gitti. Bugün bile atamalarda Futular Gülen yapılanmasına benzer yollar takip ediliyor.

Neticede AKP güçlenerek çıktı Futular Gülen dayanışmasından. Muhalefet nasıl susturulur, nasıl dön ekleştirilir hepsini öğrendi uygulamalı olarak. Yanındaki dönekleri herkes biliyor, fakat kimse söylemiyor. Dün arkasından atanlar bugün arkasında yürüyorlarsa bunun sebebi Fetullah Hocanın eski dostlarına öğrettiği dersler sayesindedir!

Cemaat desteği sonrası AKP Devleti eline aldı ve tek adam rejimine geçti.

Kısacası son gülen iyi güler dedikleri bu olsa gerek. Son Gülen Fetullah Gülen oldu. “Kıblesi bir, yolu paralel” olan yapıya “Cumhuriyetin kollarını” bağlayarak teslim edip gitti.

Fakat siyasal İslam düşüncesi değerleri çürüttü. Memlekette din az kaldı, inananların bazıları üç kuruş için susar oldu.

Hak etmeyenler, hak etmedikleri görevlerde kalabilmek için “Hakkı “satmaya çok yaklaştılar.

Her kes biliyor haksızlıkları. Soruları çalıp okullara kayıt yaptıranların, hak yiyip torpille işe girenlerin hepsi biliyor bu işlerin dine imana sığmayacağını.

Haksızlığa göz yumacak, para ve terfi için susacak kadar sapkın bir Ümmet yaratıldı gözümüzün önünde.

Yalanları ile vicdanlarını uyutmaya çalışıyorlar. Kamu malını soyup yetim hakkını yiyenleri görmezden gelenler, aldığı rüşvet için “şükür namazı ” kılıp helal kazançları ile evin yolunu tutuyorlar!

Ekonomi bozuk, açlık sınırında yaşamaya çok yakınız. Doğa bile tepkisiz kalmıyor, ormanlar yanıyor seller akıyor memlekette.

Cemaat ve AKP göreve geldiğinden beri başımız dertten beladan kurtulmuyor.

Bu kadar haksızlığa, Allah katından bir ceza gelecekse başka ne olur bilemiyorum. En son ceza olarak bir dönem daha AKP yönetiminde kalabiliriz!

Sonra ne olacak diyenlere kendi fikrimi söylemek istiyorum;

20 sene öncesine göre daha dinsiz, daha adaletsiz, daha şerefsiz biri olacağım. Hak adalet filan masallarda anlatılacak!

Sonrasında size güzel yazılar yazacağım! Yönetenlerin yeteneksiz olduğunu unutup, Avrupa’nın bizi neden kıskandığını “Hadislerden “örnekler vererek bütün açıklığı ile ortaya koyacağım.

Doğrulara benzin döküp yakmak geliyor içimden.

Sonrada soğutma çalışmalarına başlarız!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Taner

      Çok güzel özetlemişsiniz. Kaleminize sağlık…

      Yanıtla
      +0
      -0