Side Star Hotels’ten Turizm Mesleki Eğitimine Destek Hareketi

Side Star Hotels’ten Turizm Mesleki Eğitimine Destek Hareketi

ABONE OL
15:27 - 06/04/2022 15:27
Side Star Hotels’ten Turizm Mesleki Eğitimine Destek Hareketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye ve bölge turizmine önderliği hedefleyen Side Star Hotels, Isparta Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile “Mesleki Eğitimde İş Birliği Protokolü’’ imzaladı.

Isparta İl Milli Eğitim Binası toplantı salonunda düzenlenen imza töreniyle duyurulan iş birliği, turizm sektöründe öğrencilere mesleki beceriler kazandırmayı ve nitelikli insan kaynağını artırmayı hedefliyor.

Protokole Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ile Commodore Elit Hotel adına Mali işler Müdürü Hamit Nur Hayıl, Side Star Hotels adına Otel Müdürü Serkan Ateş ve İnsan Kaynakları Müdürü Cemalettin Akgöllü imza attı. ‘’Mesleki Eğitimde İş Birliği Protokolü’’ ile öğrencilere Side Star Hotels bünyesinde yoğunlaştırılmış staj imkanı sağlanacak. Bu iş birliğiyle lise öğrencilerinin eğitim gördükleri süre boyunca turizm sektörünü daha yakından tanımaları ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yetişmiş olarak mezun olmaları amaçlanıyor.

‘’Öğrenciler mezun olmadan turizm sektöründe iş ve sektör deneyimi kazanma olanağı bulacak’’

İş birliği ile ilgili açıklama yapan Side Star Hotels İnsan Kaynakları Müdürü Cemalettin Akgöllü ‘’Meslek Edinme Protokol ile Isparta Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Alanı ve Konaklama Seyahat Alanı’ndan yaklaşık 60 öğrenci beş aylık tam zamanlı stajyer olarak faaliyet alanında uygulamalı eğitim alma imkânı yakalayacak. Bu sayede öğrenciler mezun olmadan turizm sektöründe iş ve sektör deneyimi kazanma olanağı bulacak. Sorumluluk sahibi çalışma hayatı sunmayı hedefleyen Side Star Hotels, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetiştirilmesi için okul ve sektör iş birliğinde bulunarak mesleki ve teknik eğitimi geliştirmeyi hedefliyor.’’ dedi.

Side Star Hotels Otel Müdürü Serkan Ateş ise ‘’Turizmde mesleki eğitime destek vermekten gurur duyan Side Star Hotels olarak, kurulduğumuz günden bugüne üst düzeyde donanımlı otellerle ve alanında yetkin bir ekiple, sektörde öncü iş birlikleri yaparak, ülkemiz ve bölgemiz için istihdama katkı oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin yeterliliklerini arttıracak bu staj programının, nitelikli iş gücü kaynağı yaratmanın ve iş dünyasına değer kazandırmanın heyecanını ve memnuniyetini yaşıyoruz‘’ diye aktardı. Resim: © Side Star Hotels

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.