Şi, orduyu salgınla mücadeleye katkıda bulunmaya çağırdı

Şi, orduyu salgınla mücadeleye katkıda bulunmaya çağırdı

ABONE OL
16:44 - 31/01/2020 16:44
Şi, orduyu salgınla mücadeleye katkıda bulunmaya çağırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin ordusunu yeni koronavirüs salgınına karşı savaşı kazanmaya katkıda bulunmak için göreve çağırdı.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, yeni koronavirüs salgınının önlenmesi ve kontrolü konusunda orduya talimat verdi.

Şi, ordunun, Hubei Eyaleti Vuhan’daki yeni koronavirüs salgını sonrasında ortak önleme ve kontrol mekanizmasını hızla başlattığını ve salgınla mücadele etmek için elit sağlık ekipleri gönderdiğini söyledi.

Çin Devlet Başkanı, salgını önleme ve kontrolünün karmaşık olduğunu ve silahlı kuvvetlerin sorumluluklarını üstlenmelerini ve yerel yetkililere salgınla mücadelede etkin olarak yardımcı olmalarını istediğini söyledi.

Salgının başlamasının ardından Vuhan’da yeni koronavirüs ile enfekte olmuş hastaların tedavisine adanmış geçici bir hastane olan Huoshenshan Hastanesi’nin inşası başlamıştı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.