SGK’dan gurbetçilere mektup: Olağan uygulama, panik yapmayın

SGK’dan gurbetçilere mektup: Olağan uygulama, panik yapmayın

ABONE OL
23:18 - 21/05/2022 23:18
SGK’dan gurbetçilere mektup: Olağan uygulama, panik yapmayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen’le @AVRUPADAN haberler tarafından geçilen SGK’dan gurbetçilere mektup: Olağan uygulama, panik yapmayın – Oktan Erdikmen ve Özbek Taciroğlu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. SGK’dan gurbetçilere mektup: Olağan uygulama, panik yapmayın – Oktan Erdikmen ve Özbek Taciroğlu haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    Lanet olsun onlara ki, gerçek ve doğruları konuşmayan konuşamayan ve kalemiyle yazamayan adı gazeteci süprüntülerine, helal olsun iyiki SÖZCÜ gibi bir Gazetemiz ve sayfalarında hakkıyla yazan Yazarları var.

    https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/nedim-turkmen/gurbetciler-turkiyedeki-40-milyar-eurosunu-cekerse-ne-olur-7150125/

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    OTOMATİK BİLGİ PAYLAŞIMI bağlamında şimdi de TÜRKLERE SERVET SORGULAMASI Türkiye uzun yıllardan beri istikrarsız ve zayıf hükümet tarafından yönetilmektedir. Ülkemizde cumhuriyet tarihinden bu yana yıllardır uygulanan parlamenter sistemin yerine, tek adam yönetiminin, istikrarlı ve etkin Parlamenter hükümetlerin siyasette ekonomide istikrarını yaratamadığı artık açık seçik ortadadır. Avrupalı türkleri ateşe atan bu zihniyet 5 Milyon vatandaşının hayatını geleceklerini zindana çeviren AKP iktidarı sebebiyle bu insanlar artık avrupa ülkelerinde yaşamak istemiyorlar. Nereye bakarsanız bakınız, bu insanlar her yönden mağdurlar. Yarım asırdır bu insanların sırtına semer vurup EŞEK gibi binen, ve halen bu insanların sırtından hiç inmeye düşünmeyen bu Türkiye cumhuriyeti devletinden başka kim zalim ve hain bir devlet olabilir.

    Yanıtla
    +0
    -0