“ŞEYTAN” DÖNMEZ ARTIK YOLUNDAN!

ABONE OL
21:29 - 29/04/2021 21:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İblisin derdi şeytanlık yapmaktı, kıyamete kadar süre istedi yaratandan.

Neydi ki suçu iblisin?

Doğru bildiği yolda tek başına yürümek mi ….

Doğruları açık açık söylemek mi?

Yoksa emre itaatsizlik mi?

“Sana emrettiğimde, seni secde etmekten alıkoyan neydi?” dendiğinde, (İblis) Dedi ki: “Ben ondan hayırlıyım”

Şeytana hayırsız olduğu için mi ceza verildi, yoksa itaatsiz olduğu için mi?

İşte buraya açıklık getirelim;

Ve meleklere: “Adem’e secde edin” dedik. İblis hariç (hepsi) secde ettiler. O ise, diretti ve kibirlendi, (böylece) kafirlerden oldu.

Emre karşı gelmek “diretmek “ve ben hayırlıyım diyerek “kibirlenmekti” suçu.

Hayırlı mıdır bilinmez fakat kibir cennetten kovulmaya sebeptir.

Şimdi gelelim bazı kibirli siyasetçilere;

Kibirlerinden geçilmiyor. Paraları çalıp, vakıf mallarını yağma ediyorlar. Yardım dağıtarak taraftar satın alıyorlar. Para verip kapıya köpek bağlıyorlar. Kısacası doğruya ve hakka “secde “ etmiyorlar!

Harami gibi kılıçla değil de makamlarının verdiği mührü kullanarak soyuyorlar garibanı. Tanıdıklarını haksız yere işe yerleştirenleri de unutmamak lazım.

Bir bakın çevrenize. Cemaat liderlerinin birkaçı gelsin aklınıza. Siyasetçilerden bazılarını düşünün ve sizde “şeytan olun” bir dakikalığına.

İnsana secde et deseler, ne diyeceksiniz?

Şimdi gelelim iblise;

Şeytan bazı insanlardan hayırlımı, hayırsız mı?

Buyurun buna cevap verin.

“Ant olsun ki, cehennemi mutlaka senden ve onların sana uyanlarından, topunuzdan tıka basa dolduracağım.”

Cehennem ağzına kadar dolacak iblise uyanlarla diyor. Tıka basa diyor. Bu günkü deyimle “Lebalep” dolacak insanlarla. Yani şeytan haklı, peşine takılan çok olacak. Zaten yaratanda biliyor ve cehennemi ağzına kadar şeytana uyanlarla dolduracağını bizlere söylüyor.

Daha ilk başta Ademe secde etmemiş bir şeytan, bu günleri gördükten sonra yolundan döner mi? Birbirini öldüren, çocuklara tecavüz eden, doğayı kirleten bir insan. Aklınıza gelmiş bütün kötülüklerin içinde var. Çalar, soyar hiç acımaz. Hak yemek desen koşarak gidenleri var. Belki ilk başta bu kadar taraftarı olacağını şeytan bile düşünmemişti.  Cennetliklerde olacaktır fakat şeytanda yalnız kalmayacaktır.

Şimdi bu yazıyı okuyup ta sağa sola çekmeye çalışanlara iki çift lafım olacak; benim derdim olaylara başka açılardan bakarak konuya daha fazla dikkat çekmek sadece. Şeytanın peşinden giden çok insan olacaktır.

Peki siz ne kadar şeytansınız hiç düşündünüz mü?

Peygamber (sa.) öyle buyurdu; “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.”

Şimdi söyleyin bakalım. Haksızlıkları bağırarak duyurdunuz mu?

Yoksa susup oturdunuz mu?

Namusluya destek verebildiniz mi memuriyetten atılırım korkusunu yenerek. Bu kadar haksızlık olurken, siz konuştunuz mu?

Yoksa dilsiz şeytan mısınız?

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (2)
    • Venüs

      Haksızlık ve adaletsizlik, liyakatsiz kimselere görev dağıtılan bir dünyada alışılmış bir durum. Bizde de öyle. Çünkü dünyayı şeytanlar ve şeytanın soyundan gelen cinler, periler yönetiyor. Hem de nasıl? Suudi Kraliyet ailesinden birinin, şeytanın soyundan gelen bir cin ile evlilik yaparak şeytanın hizmetine girmesi ile şeytani güçler, dünyayı iyice ele geçirmiş oldu, zaten. Dünyayı, şeytanlar, bu yolla yönetiyor. Suudi Kral’ın torpiliyle, bilimsel eser hırsızlığı ve hile ile kariyer yaparak, İktisat profesörü olan ve ödül alan dişi bir cin bile Yıldız Teknik Üniversitesi’nde, Türk gençliğinin beynini yıkayarak onları zehirleyebiliyor, barınabiliyor. Bu dişi cin, Cinler Ordusu Komutanı’nın torunu ve düşman olduğu insanlığa açıkça savaş açmış durumda. M. E. B. denen bu dişi cin, büyücülükle uğraşan lanetli bir cadı! Gizli tehlike, işte tam da böyle bir şey! Sözde din kurumları, sözde din adamları, sözde müslümanlardan oluşan işlevsiz ve yetersiz bakiyelerle bu belalar defedilmez. Bu sözdeler üçlüsü, ancak Bermuda Şeytan Üçgeni’ni oluşturacak gücü bulabilir. Vermemiş Mabud, neylesin Mahmut! Çok ararsınız, siz gerçek âlimi. Erkeklerin arasında da bulamazsınız, bayanların sözlerine de kulak tıkarsınız, bindiğiniz dalı bile inadınızdan kesersiniz. Yani bu ülke, umutsuz vaka. Son yirmi yılda bu verimli ülkeyi, elli yıl geriye götürmek, özel çaba ister.

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      Acaba şeytanın bulunduğu bir mekan varmıdır?
      Bence İblis saraylar’da yaşıyor olsa gerek diye düşünüyorum.
      Peki ya sizin bu konuda fikriniz nedir?

      Yanıtla
      +0
      -0