Şeyh Bedreddin filminin Berlin galası yapıldı

Şeyh Bedreddin filminin Berlin galası yapıldı

ABONE OL
00:50 - 09/10/2021 00:50
Şeyh Bedreddin filminin Berlin galası yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın başkenti Berlin`de yapılan, Şeyh Bedreddin’in ve yol arkadaşları Börklüce Mustafa, Torlak Kemal’in hayatını konu alan “Hakikat: Şeyh Bedrettin” filminin galası yoğun ilgiyle karşılandı.

Berlin Alevi Toplumu Cemevi ve Hümanist Girişimciler Birliği’nin (HUV) ortaklaşa organizasyonunu üstlendiği “Hakikat: Şeyh Bedrettin” filminin Berlin galası gerçekleştirildi.

Berlin Neukölln’deki Karlı Kino’da gerçekleştirilen galaya BAT-Cemevi’nin tüm kurul yönetici kadroları, HUV temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, milletvekilleri, gazeteciler, yazarlar, sanatçılar ve iş insanlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Büyük beğeni toplayan filmden sonra galaya katılan filmin Senaristi Ali Şahin, yapımcı Özer Çalık ve Oyuncular; Suavi, Bülent Parlak, Saygın Soysal ile Ezgi Esma Kürklü seyircilerle buluştu ve gelen soruları cevaplandırdı.

Konukların ardından organizasyon adına söz alan Halit Büyükgöl, filmin bugün itibariyle Avrupa’da birçok yerde gösterime girdiğini ve kolektif bir emeğin ürünü olduğuna dikkat çekerek; gösterime giren filme herkesin ilgi göstermesi çağrısında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından gala, filmin oyuncuları ile seyircilerin sohbet ve fotoğraf çekme buluşması ile son buldu.

Haber ve Fotoğraf: BAT-Cemevi Basın Ofisi/ Ulaş Yunus Tosun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.