Sendikal bürokratların önünde sefilce secdeye durdular

Sendikal bürokratların önünde sefilce secdeye durdular

ABONE OL
20:12 - 12/03/2022 20:12
Sendikal bürokratların önünde sefilce secdeye durdular
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Başaran Aksu: Sendikal bürokratların önünde sefilce secdeye durdular video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Başaran Aksu: Sendikal bürokratların önünde sefilce secdeye durdular videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    “BU MİLLET 20 YILDIR TAYYİP ERDOĞAN ÖNÜNDE SECDEYE DURDULAR”
    Rize’li sahibinin iti, sahibi için havlıyor Üsküdar sokaklarında.
    ´´´´´´´´https://www.youtube.com/watch?v=NHL0AsGlnCQ´´´´´´´´

    Zira bu tipik yaratık millet, görüyorsunuz bir sözü on kez tekrarlayan eğitimsiz, bilgisiz, okumayan, sorgulamayan, araştırmadan konuşan bir zihniyet.
    Nedense Türk milleti her konuşmasında mutlaka yaşını söylerler.
    Kendisi 46 yaşında olması hiç bir şey ifade etmez, Zira bu yaşta kafasının içi boş kokuşmuş çürümüş.
    Siyaset yapmaktan önce, ülkenin ekonomisini batıran kişi savunduğu adam olduğunu bilmiş olsa bu tartışmaya girmez. Hiç bir bilgisi yok, hayat yaşantısının alt yapısı yok, adam taptığı Putu körü körüne nasıl savunuyor onu izliyoruz.

    Böyle tipik yaratık adamlardan, bu ülkede eğitimli bilgili kendisini eğitmiş geliştirmiş kültürlü bir Halk yüz sene daha olmaz olamaz olabilemez.

    İyi Ahlak üzere yaratılmış olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sahabiler içinde mütavazi halkdan biriymiş gibi onlarla bir arada oturan, onlarla sohbet eden, onlarla yiyen içen….İşte onun ümmeti artık onu terk etti. İşte onlar başta Allah’ı terk etmek üzere kendilerini yeni bir Rab edindiler. Külhanbeyli gibi, Kabadayı havalı kükreyen, eyyyt varmı lan bana yan bakan, hiç birinizi tanımıyorum, Anayasa mahkemesinide tanımıyorum, Yargıyı da tanımıyorum, zira burası benim şahsım devletim, şahsım ülkem, diyen bir adama tapar hale geldi. İşte Müslümanların düştükleri geldikleri hal durum ortada. Daha varmı yer yüzünde bu kadar, BeytüMale el uzatanları savunan, onları koruyup kollayan, bekçiliğini yapan, yalanı, talanı, tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenleri göz yuman, ahlaksız onursuz aşağılık omurgasız, ben Müslümanım diyen Türk milleti gibi Putperest bir toplum dünyada nerde var?
    Halen birileri birine Rab gibi tapıyor. Allah’ı terk etmişler kendilerine bir başka İLAH edinmişler. Allah’da bu yaratıkları zaten terk etti, işte bu yüzden bugün Ekmek kuyruklarında, Ayçiçek yağı kuyruğunda, karanlıkta ve soğukta ayazda bir hayat yaşatıyor ALLAH, bu Allahsızları.

    Yanıtla
    +0
    -0