Schalke'den Türk futbolcularına 'asker selamı' uyarısı

Schalke'den Türk futbolcularına 'asker selamı' uyarısı

ABONE OL
17:46 - 30/03/2021 17:46
Schalke'den Türk futbolcularına 'asker selamı' uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Bundesliga ekiplerinden olan Schalke 04 kulübünün Türk oyuncularıyla bir toplantı yaparak gol sevinci olarak asker selamı verme konusunda uyarıda bulunduğu belirtildi.

Türkiye A Milli Takımı futbolcularının Arnavutluk ve Fransa maçlarında gol sevinci olarak asker selamı vermesinin ardından Bundesliga’da oynayan Alman kulüp Schalke 04’ün Türk futbolcularla toplantı yaparak bu konuda uyarıda bulunduğu belirtildi.

Alman medyasında yer alan haberlere göre, toplantıya Ozan Kabak, Ahmed Kutucu, Levent Mercan’ın yanı sıra Schalke 04 ve Almanya 21 yaş altı takımının formasını giyen Suat Serdar katıldı.

Toplantıda oyuncularla Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner’in görüştüğü belirtildi.

Toplantının ardından basına konuşan Wagner’in “Ne istediğimizi, ne istemediğimizi oyuncularımıza anlattık. Tüm savaşlara, terör ve şiddete karşıyız” dediği aktarıldı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.