Savunma Bakanı Akar'dan Yunan Gazetesine Tepki

Savunma Bakanı Akar'dan Yunan Gazetesine Tepki

ABONE OL
12:07 - 20/09/2020 12:07
Savunma Bakanı Akar'dan Yunan Gazetesine Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bir Yunan gazetesinde, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içeren bir ifadenin manşetten yayımlanmasıyla ilgili, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da bir açıklama yaptı.

Akar, Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, gazetede kullanılan ifadeyi şiddetle kınadığını dile getirdi. Bakan Akar “Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiçkimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz. Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. ki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dün de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamada Yunan hükümetini gazetenin sorumlularından hesap çağırmaya davet etmişti.

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.